THAI SUPERMARKET

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • THAI SUPERMARKET
Private companiesBusiness Services • THAI SUPERMARKET

Contactgegevens THAI SUPERMARKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THAI SUPERMARKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

THAI SUPERMARKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT KATELIJNESTRAAT 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25024032 (+32-25024032) 25024032 (+32-25024032)

Fax (fax): +32 (53) 509-31-72 +32 (53) 509-31-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THAI SUPERMARKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THAI SUPERMARKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THAI SUPERMARKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THAI SUPERMARKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THAI SUPERMARKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THAI SUPERMARKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THAI SUPERMARKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THAI SUPERMARKET
Products information THAI SUPERMARKET

BTW identificatienummer (tax): BE05215179443
Ondernemingsnummer: 7636291503
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in THAI SUPERMARKET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THAI SUPERMARKET
(Get full report from official database of BE for THAI SUPERMARKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor THAI SUPERMARKET
Addition kinds of activities for THAI SUPERMARKET

504599. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
01190200. Voederkorrels | Feeder grains
02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
35669900. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books

Werken bij THAI SUPERMARKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THAI SUPERMARKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THAI SUPERMARKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THAI SUPERMARKET. Looking for open vacancies in other companies

 • Office Assistent HR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO ART

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

 • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

 • Deegbereider (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

 • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

 • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

 • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

 • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: EURO CENTER

  Type: Vaste Job

  Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

 • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

 • Freelance AZ Accountant (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

 • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Werfreserve

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van THAI SUPERMARKET in sociale netwerken
Look for responds of THAI SUPERMARKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor THAI SUPERMARKET. Laat een reactie achter voor THAI SUPERMARKET. THAI SUPERMARKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THAI SUPERMARKET. Leave a respond for THAI SUPERMARKET. THAI SUPERMARKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THAI SUPERMARKET op de google maps. Adres en contacten THAI SUPERMARKET
Location of THAI SUPERMARKET on the google maps. Address and contacts of THAI SUPERMARKET

Andere gerelateerde bedrijven als come THAI SUPERMARKET THAI SUPERMARKET: SHOE DISCOUNT | Vanhove E | MR CONSTRUCT | CARROSSERIE TINLOT MOTOR | Pharmasearch BVBA

Other related companies as THAI SUPERMARKET: SHOE DISCOUNT | Vanhove E | MR CONSTRUCT | CARROSSERIE TINLOT MOTOR | Pharmasearch BVBA

THAI SUPERMARKET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THAI SUPERMARKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215179443. Het bedrijf THAI SUPERMARKET bevindt zich op het adres: SINT KATELIJNESTRAAT 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in THAI SUPERMARKET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THAI SUPERMARKET is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THAI SUPERMARKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THAI SUPERMARKET, openstaande posities, locatie van THAI SUPERMARKET op de kaart.

THAI SUPERMARKET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is THAI SUPERMARKET, company assigned to the tax number BE05215179443. The company THAI SUPERMARKET is located at the address: SINT KATELIJNESTRAAT 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in THAI SUPERMARKET were not found.
The main activity of THAI SUPERMARKET is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THAI SUPERMARKET is not available. You also can look at reviews of THAI SUPERMARKET, open positions, location of THAI SUPERMARKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THAI SUPERMARKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THAI SUPERMARKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THAI SUPERMARKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THAI SUPERMARKET, employees, financial statistics.