TERRASANA

Contactgegevens TERRASANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERRASANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERRASANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDERODESTRAAT 101; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32371360 32371360

Fax (fax): +32 (61) 766-32-99 +32 (61) 766-32-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERRASANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERRASANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERRASANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERRASANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERRASANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERRASANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERRASANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERRASANA
Products information TERRASANA

BTW identificatienummer (tax): BE08056793212
Ondernemingsnummer: 3123657226
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in TERRASANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERRASANA
(Get full report from official database of BE for TERRASANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERRASANA
Addition kinds of activities for TERRASANA

20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
33519906. Gewalste of getrokken vormen, nec, koper en koperlegering | Rolled or drawn shapes, nec, copper and copper alloy
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
39440304. Blokken, speelgoed | Blocks, toy
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia

Werken bij TERRASANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERRASANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERRASANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERRASANA. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

 • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO ASSE/TERNAT/AFFLIGEM-Solliciteer via SMS!!!ZEER DRINGEND, DIRECT STARTEN. (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

 • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

 • Junior purchaser (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van TERRASANA in sociale netwerken
Look for responds of TERRASANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERRASANA. Laat een reactie achter voor TERRASANA. TERRASANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERRASANA. Leave a respond for TERRASANA. TERRASANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERRASANA op de google maps. Adres en contacten TERRASANA
Location of TERRASANA on the google maps. Address and contacts of TERRASANA

Andere gerelateerde bedrijven als come TERRASANA TERRASANA: KRANTENHOEKJE | SONIA JACOT | GA?TANO MAZZA | DIAMOND CENTERS INTERNATIONAL BVBA | DECO SUPER

Other related companies as TERRASANA: KRANTENHOEKJE | SONIA JACOT | GA?TANO MAZZA | DIAMOND CENTERS INTERNATIONAL BVBA | DECO SUPER

TERRASANA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERRASANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08056793212. Het bedrijf TERRASANA bevindt zich op het adres: BREDERODESTRAAT 101; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TERRASANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TERRASANA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERRASANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERRASANA, openstaande posities, locatie van TERRASANA op de kaart.

TERRASANA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERRASANA, company assigned to the tax number BE08056793212. The company TERRASANA is located at the address: BREDERODESTRAAT 101; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TERRASANA were not found.
The main activity of TERRASANA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TERRASANA is not available. You also can look at reviews of TERRASANA, open positions, location of TERRASANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERRASANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERRASANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERRASANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERRASANA, employees, financial statistics.