KRANTENHOEKJE

Contactgegevens KRANTENHOEKJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRANTENHOEKJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRANTENHOEKJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEERTSTRAAT 33; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 52342376 (+32-52342376) 52342376 (+32-52342376)

Fax (fax): +32 (14) 142-82-87 +32 (14) 142-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRANTENHOEKJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRANTENHOEKJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRANTENHOEKJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRANTENHOEKJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRANTENHOEKJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRANTENHOEKJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRANTENHOEKJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRANTENHOEKJE
Products information KRANTENHOEKJE

BTW identificatienummer (tax): BE08409179687
Ondernemingsnummer: 7285003662
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KRANTENHOEKJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Krantenwinkels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRANTENHOEKJE
(Get full report from official database of BE for KRANTENHOEKJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRANTENHOEKJE
Addition kinds of activities for KRANTENHOEKJE

317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
329901. Mica producten | Mica products
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
28690400. brandstoffen | Fuels
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses

Werken bij KRANTENHOEKJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRANTENHOEKJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRANTENHOEKJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRANTENHOEKJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van KRANTENHOEKJE in sociale netwerken
Look for responds of KRANTENHOEKJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRANTENHOEKJE. Laat een reactie achter voor KRANTENHOEKJE. KRANTENHOEKJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRANTENHOEKJE. Leave a respond for KRANTENHOEKJE. KRANTENHOEKJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRANTENHOEKJE op de google maps. Adres en contacten KRANTENHOEKJE
Location of KRANTENHOEKJE on the google maps. Address and contacts of KRANTENHOEKJE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRANTENHOEKJE KRANTENHOEKJE: WALTER DEVOLDER | Coprosain | FE. S?LECTION | OLIVIER LESUISSE | LA POSTE

Other related companies as KRANTENHOEKJE: WALTER DEVOLDER | Coprosain | FE. S?LECTION | OLIVIER LESUISSE | LA POSTE

KRANTENHOEKJE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRANTENHOEKJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08409179687. Het bedrijf KRANTENHOEKJE bevindt zich op het adres: WEERTSTRAAT 33; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhandels; Krantenwinkels. Producten gemaakt in KRANTENHOEKJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRANTENHOEKJE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRANTENHOEKJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRANTENHOEKJE, openstaande posities, locatie van KRANTENHOEKJE op de kaart.

KRANTENHOEKJE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRANTENHOEKJE, company assigned to the tax number BE08409179687. The company KRANTENHOEKJE is located at the address: WEERTSTRAAT 33; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhandels; Krantenwinkels. Products created in KRANTENHOEKJE were not found.
The main activity of KRANTENHOEKJE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KRANTENHOEKJE is not available. You also can look at reviews of KRANTENHOEKJE, open positions, location of KRANTENHOEKJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRANTENHOEKJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRANTENHOEKJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRANTENHOEKJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRANTENHOEKJE, employees, financial statistics.