TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS
Private companiesSocial Services • TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS

Contactgegevens TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE JETTE 87; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24261871 (+32-24261871) 24261871 (+32-24261871)

Fax (fax): +32 (19) 779-47-70 +32 (19) 779-47-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS
Products information TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS

BTW identificatienummer (tax): BE03624359130
Ondernemingsnummer: 2213439941
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS
(Get full report from official database of BE for TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS
Addition kinds of activities for TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS

23939904. Theezakjes, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tea bags, fabric: made from purchased materials
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
33120400. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom

Werken bij TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

 • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

 • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

 • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Project Manager (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

 • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

 • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MONDI POPERINGE

  Type: Vaste Job

  Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

 • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

  Type: Flexijob

  het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS in sociale netwerken
Look for responds of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. Laat een reactie achter voor TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. Leave a respond for TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS. TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS op de google maps. Adres en contacten TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS
Location of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS on the google maps. Address and contacts of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS

Andere gerelateerde bedrijven als come TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: Générale de Banque SA | BLUE SHADOW | MAURICE TASIAUX | MAISON FOU | JACQUES GOFFAUX

Other related companies as TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS: Générale de Banque SA | BLUE SHADOW | MAURICE TASIAUX | MAISON FOU | JACQUES GOFFAUX

TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03624359130. Het bedrijf TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS bevindt zich op het adres: AVENUE DE JETTE 87; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, openstaande posities, locatie van TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS op de kaart.

TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, company assigned to the tax number BE03624359130. The company TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is located at the address: AVENUE DE JETTE 87; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS were not found.
The main activity of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS is not available. You also can look at reviews of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, open positions, location of TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TANT QU'IL Y AURA DES GOURMANDS, employees, financial statistics.