TAFELTJE ROND

Contactgegevens TAFELTJE ROND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAFELTJE ROND: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAFELTJE ROND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I LAAN 263; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58235292 (+32-58235292) 58235292 (+32-58235292)

Fax (fax): +32 (51) 341-61-98 +32 (51) 341-61-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAFELTJE ROND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAFELTJE ROND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAFELTJE ROND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAFELTJE ROND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAFELTJE ROND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAFELTJE ROND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAFELTJE ROND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAFELTJE ROND
Products information TAFELTJE ROND

BTW identificatienummer (tax): BE01876708984
Ondernemingsnummer: 5067962646
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TAFELTJE ROND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAFELTJE ROND
(Get full report from official database of BE for TAFELTJE ROND)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAFELTJE ROND
Addition kinds of activities for TAFELTJE ROND

20859906. Rye Whisky | Rye whiskey
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
38269913. Redox (oxidatiereductiepotentiaal) instrumenten | Redox (oxidation reduction potential) instruments
38450208. Transcutane elektrische zenuwstimulatoren (tientallen) | Transcutaneous electrical nerve stimulators (tens)
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'

Werken bij TAFELTJE ROND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAFELTJE ROND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAFELTJE ROND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAFELTJE ROND. Looking for open vacancies in other companies

 • arbeider, technieker (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: JANSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

 • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

 • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

 • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

 • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

 • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: KANEFAS

  Type: Leercontract

  Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

 • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van TAFELTJE ROND in sociale netwerken
Look for responds of TAFELTJE ROND in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAFELTJE ROND. Laat een reactie achter voor TAFELTJE ROND. TAFELTJE ROND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAFELTJE ROND. Leave a respond for TAFELTJE ROND. TAFELTJE ROND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAFELTJE ROND op de google maps. Adres en contacten TAFELTJE ROND
Location of TAFELTJE ROND on the google maps. Address and contacts of TAFELTJE ROND

Andere gerelateerde bedrijven als come TAFELTJE ROND TAFELTJE ROND: VERBEURGT-GEVAERT | 3-LINK | KPMG Belastingconsulenten | A LA GOURMANDISE | PHARMACIE FAMILIA

Other related companies as TAFELTJE ROND: VERBEURGT-GEVAERT | 3-LINK | KPMG Belastingconsulenten | A LA GOURMANDISE | PHARMACIE FAMILIA

TAFELTJE ROND is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAFELTJE ROND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01876708984. Het bedrijf TAFELTJE ROND bevindt zich op het adres: ALBERT I LAAN 263; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TAFELTJE ROND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAFELTJE ROND is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAFELTJE ROND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAFELTJE ROND, openstaande posities, locatie van TAFELTJE ROND op de kaart.

TAFELTJE ROND is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAFELTJE ROND, company assigned to the tax number BE01876708984. The company TAFELTJE ROND is located at the address: ALBERT I LAAN 263; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TAFELTJE ROND were not found.
The main activity of TAFELTJE ROND is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAFELTJE ROND is not available. You also can look at reviews of TAFELTJE ROND, open positions, location of TAFELTJE ROND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAFELTJE ROND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAFELTJE ROND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAFELTJE ROND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAFELTJE ROND, employees, financial statistics.