STRANDPAVILJOEN DE MOLEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • STRANDPAVILJOEN DE MOLEN
Private companiesBusiness Services • STRANDPAVILJOEN DE MOLEN

Contactgegevens STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STRANDPAVILJOEN DE MOLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRAMSTRAAT 68; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50370168 (+32-50370168) 50370168 (+32-50370168)

Fax (fax): +32 (56) 639-20-93 +32 (56) 639-20-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STRANDPAVILJOEN DE MOLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STRANDPAVILJOEN DE MOLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STRANDPAVILJOEN DE MOLEN
Products information STRANDPAVILJOEN DE MOLEN

BTW identificatienummer (tax): BE08439117431
Ondernemingsnummer: 2363403320
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STRANDPAVILJOEN DE MOLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STRANDPAVILJOEN DE MOLEN
(Get full report from official database of BE for STRANDPAVILJOEN DE MOLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STRANDPAVILJOEN DE MOLEN
Addition kinds of activities for STRANDPAVILJOEN DE MOLEN

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
35850600. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
51990102. Kunstartikelen | Art goods

Werken bij STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. Looking for open vacancies in other companies

 • PLOOIER (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

 • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

 • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

 • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: KWANTUM

  Type: Vaste Job

  Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

 • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

 • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: DE KLEINE VOS

  Type: Werfreserve

  Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van STRANDPAVILJOEN DE MOLEN in sociale netwerken
Look for responds of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. Laat een reactie achter voor STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. STRANDPAVILJOEN DE MOLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. Leave a respond for STRANDPAVILJOEN DE MOLEN. STRANDPAVILJOEN DE MOLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STRANDPAVILJOEN DE MOLEN op de google maps. Adres en contacten STRANDPAVILJOEN DE MOLEN
Location of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN on the google maps. Address and contacts of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STRANDPAVILJOEN DE MOLEN STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: ASLK-CGER Bank | Van den Driesche J | Josson D | AUTOGLASS AMG | Fibru Europ-Nelen

Other related companies as STRANDPAVILJOEN DE MOLEN: ASLK-CGER Bank | Van den Driesche J | Josson D | AUTOGLASS AMG | Fibru Europ-Nelen

STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08439117431. Het bedrijf STRANDPAVILJOEN DE MOLEN bevindt zich op het adres: TRAMSTRAAT 68; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in STRANDPAVILJOEN DE MOLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, openstaande posities, locatie van STRANDPAVILJOEN DE MOLEN op de kaart.

STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, company assigned to the tax number BE08439117431. The company STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is located at the address: TRAMSTRAAT 68; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in STRANDPAVILJOEN DE MOLEN were not found.
The main activity of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN is not available. You also can look at reviews of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, open positions, location of STRANDPAVILJOEN DE MOLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STRANDPAVILJOEN DE MOLEN, employees, financial statistics.