STEFAN CROES

Contactgegevens STEFAN CROES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAN CROES: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAN CROES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUMSDORPSTRAAT 76; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11832781 (+32-11832781) 11832781 (+32-11832781)

Fax (fax): +32 (55) 411-61-39 +32 (55) 411-61-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAN CROES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAN CROES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAN CROES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAN CROES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAN CROES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAN CROES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAN CROES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAN CROES
Products information STEFAN CROES

BTW identificatienummer (tax): BE06389617919
Ondernemingsnummer: 4473327636
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in STEFAN CROES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAN CROES
(Get full report from official database of BE for STEFAN CROES)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAN CROES
Addition kinds of activities for STEFAN CROES

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij STEFAN CROES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAN CROES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAN CROES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAN CROES. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

 • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

 • Orderpicker (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

 • student broodjeszaak (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Studentenjob

  - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van STEFAN CROES in sociale netwerken
Look for responds of STEFAN CROES in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAN CROES. Laat een reactie achter voor STEFAN CROES. STEFAN CROES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAN CROES. Leave a respond for STEFAN CROES. STEFAN CROES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAN CROES op de google maps. Adres en contacten STEFAN CROES
Location of STEFAN CROES on the google maps. Address and contacts of STEFAN CROES

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAN CROES STEFAN CROES: W.C. SPORT & NERING | FA. DE DECKER | LIBRAIRIE DU VALLON | HUURLAND | Semikron

Other related companies as STEFAN CROES: W.C. SPORT & NERING | FA. DE DECKER | LIBRAIRIE DU VALLON | HUURLAND | Semikron

STEFAN CROES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAN CROES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06389617919. Het bedrijf STEFAN CROES bevindt zich op het adres: RUMSDORPSTRAAT 76; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in STEFAN CROES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAN CROES is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAN CROES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAN CROES, openstaande posities, locatie van STEFAN CROES op de kaart.

STEFAN CROES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAN CROES, company assigned to the tax number BE06389617919. The company STEFAN CROES is located at the address: RUMSDORPSTRAAT 76; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in STEFAN CROES were not found.
The main activity of STEFAN CROES is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAN CROES is not available. You also can look at reviews of STEFAN CROES, open positions, location of STEFAN CROES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAN CROES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAN CROES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAN CROES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAN CROES, employees, financial statistics.