SOL ET VITA

Contactgegevens SOL ET VITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOL ET VITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOL ET VITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGENSTRAAT 32; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16580952 (+32-16580952) 16580952 (+32-16580952)

Fax (fax): +32 (53) 199-24-45 +32 (53) 199-24-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOL ET VITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOL ET VITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOL ET VITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOL ET VITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOL ET VITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOL ET VITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOL ET VITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOL ET VITA
Products information SOL ET VITA

BTW identificatienummer (tax): BE01169738769
Ondernemingsnummer: 8335845947
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SOL ET VITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOL ET VITA
(Get full report from official database of BE for SOL ET VITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOL ET VITA
Addition kinds of activities for SOL ET VITA

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
32910303. Grit, staal | Grit, steel
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij SOL ET VITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOL ET VITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOL ET VITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOL ET VITA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

 • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

 • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Calculator (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

 • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

  Type: Vaste Job

  Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

 • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

  Type: Werfreserve

  Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

 • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Cézar

  Type: Flexijob

  Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van SOL ET VITA in sociale netwerken
Look for responds of SOL ET VITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOL ET VITA. Laat een reactie achter voor SOL ET VITA. SOL ET VITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOL ET VITA. Leave a respond for SOL ET VITA. SOL ET VITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOL ET VITA op de google maps. Adres en contacten SOL ET VITA
Location of SOL ET VITA on the google maps. Address and contacts of SOL ET VITA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOL ET VITA SOL ET VITA: ALE ANDERLECHT | Doudelet D | CHARLES-ERIC CLESSE | MEESSEN LUCIEN | Cabinet Stewart

Other related companies as SOL ET VITA: ALE ANDERLECHT | Doudelet D | CHARLES-ERIC CLESSE | MEESSEN LUCIEN | Cabinet Stewart

SOL ET VITA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOL ET VITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01169738769. Het bedrijf SOL ET VITA bevindt zich op het adres: GALGENSTRAAT 32; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SOL ET VITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOL ET VITA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOL ET VITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOL ET VITA, openstaande posities, locatie van SOL ET VITA op de kaart.

SOL ET VITA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOL ET VITA, company assigned to the tax number BE01169738769. The company SOL ET VITA is located at the address: GALGENSTRAAT 32; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SOL ET VITA were not found.
The main activity of SOL ET VITA is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOL ET VITA is not available. You also can look at reviews of SOL ET VITA, open positions, location of SOL ET VITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOL ET VITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOL ET VITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOL ET VITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOL ET VITA, employees, financial statistics.