SOETEWEY & BONT

Contactgegevens SOETEWEY & BONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOETEWEY & BONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOETEWEY & BONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN PALFIJNSTRAAT 18; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56214340 (+32-56214340) 56214340 (+32-56214340)

Fax (fax): +32 (57) 953-66-13 +32 (57) 953-66-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOETEWEY & BONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOETEWEY & BONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOETEWEY & BONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOETEWEY & BONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOETEWEY & BONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOETEWEY & BONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOETEWEY & BONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOETEWEY & BONT
Products information SOETEWEY & BONT

BTW identificatienummer (tax): BE08553375244
Ondernemingsnummer: 2653442382
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SOETEWEY & BONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOETEWEY & BONT
(Get full report from official database of BE for SOETEWEY & BONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOETEWEY & BONT
Addition kinds of activities for SOETEWEY & BONT

873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel

Werken bij SOETEWEY & BONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOETEWEY & BONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOETEWEY & BONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOETEWEY & BONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Automechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

 • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

 • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

 • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

 • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

 • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

 • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

  Type: Vaste Job

  Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

Zoek naar antwoorden van SOETEWEY & BONT in sociale netwerken
Look for responds of SOETEWEY & BONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOETEWEY & BONT. Laat een reactie achter voor SOETEWEY & BONT. SOETEWEY & BONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOETEWEY & BONT. Leave a respond for SOETEWEY & BONT. SOETEWEY & BONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOETEWEY & BONT op de google maps. Adres en contacten SOETEWEY & BONT
Location of SOETEWEY & BONT on the google maps. Address and contacts of SOETEWEY & BONT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOETEWEY & BONT SOETEWEY & BONT: Limburgse Broodjesbar | Beirinckx M.T. | V?LO CLUB THIMISTER | SOPHIE PETRY | Person Aa

Other related companies as SOETEWEY & BONT: Limburgse Broodjesbar | Beirinckx M.T. | V?LO CLUB THIMISTER | SOPHIE PETRY | Person Aa

SOETEWEY & BONT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOETEWEY & BONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553375244. Het bedrijf SOETEWEY & BONT bevindt zich op het adres: JAN PALFIJNSTRAAT 18; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SOETEWEY & BONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOETEWEY & BONT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOETEWEY & BONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOETEWEY & BONT, openstaande posities, locatie van SOETEWEY & BONT op de kaart.

SOETEWEY & BONT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOETEWEY & BONT, company assigned to the tax number BE08553375244. The company SOETEWEY & BONT is located at the address: JAN PALFIJNSTRAAT 18; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SOETEWEY & BONT were not found.
The main activity of SOETEWEY & BONT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOETEWEY & BONT is not available. You also can look at reviews of SOETEWEY & BONT, open positions, location of SOETEWEY & BONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOETEWEY & BONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOETEWEY & BONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOETEWEY & BONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOETEWEY & BONT, employees, financial statistics.