SOCOMATT

Contactgegevens SOCOMATT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCOMATT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCOMATT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARTHUR LIBERT 1; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10889715 (+32-10889715) 10889715 (+32-10889715)

Fax (fax): +32 (51) 241-51-10 +32 (51) 241-51-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCOMATT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCOMATT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCOMATT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCOMATT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCOMATT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCOMATT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCOMATT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCOMATT
Products information SOCOMATT

BTW identificatienummer (tax): BE07739562988
Ondernemingsnummer: 2513092041
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SOCOMATT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCOMATT
(Get full report from official database of BE for SOCOMATT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCOMATT
Addition kinds of activities for SOCOMATT

074299. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
39999905. Kaarsen | Candles
49250106. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, distributie | Mixed natural and manufactured gas, distribution
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers

Werken bij SOCOMATT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCOMATT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCOMATT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCOMATT. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien trucks (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

 • Executive Assistant (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

 • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

 • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

  Regio: VOLLEZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

 • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van SOCOMATT in sociale netwerken
Look for responds of SOCOMATT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCOMATT. Laat een reactie achter voor SOCOMATT. SOCOMATT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCOMATT. Leave a respond for SOCOMATT. SOCOMATT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCOMATT op de google maps. Adres en contacten SOCOMATT
Location of SOCOMATT on the google maps. Address and contacts of SOCOMATT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCOMATT SOCOMATT: FLSPANOGROUP NV | CLAESEN | Fasseur C | ZAKENKANTOOR COPPENS | TERNOOT LUC

Other related companies as SOCOMATT: FLSPANOGROUP NV | CLAESEN | Fasseur C | ZAKENKANTOOR COPPENS | TERNOOT LUC

SOCOMATT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCOMATT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739562988. Het bedrijf SOCOMATT bevindt zich op het adres: RUE ARTHUR LIBERT 1; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SOCOMATT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCOMATT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCOMATT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCOMATT, openstaande posities, locatie van SOCOMATT op de kaart.

SOCOMATT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCOMATT, company assigned to the tax number BE07739562988. The company SOCOMATT is located at the address: RUE ARTHUR LIBERT 1; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SOCOMATT were not found.
The main activity of SOCOMATT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCOMATT is not available. You also can look at reviews of SOCOMATT, open positions, location of SOCOMATT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCOMATT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCOMATT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCOMATT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCOMATT, employees, financial statistics.