SEYNS

Contactgegevens SEYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEYNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERANIUMLAAN 28; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56600429 (+32-56600429) 56600429 (+32-56600429)

Fax (fax): +32 (14) 281-16-35 +32 (14) 281-16-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEYNS
Products information SEYNS

BTW identificatienummer (tax): BE09216400146
Ondernemingsnummer: 6197082519
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SEYNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEYNS
(Get full report from official database of BE for SEYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEYNS
Addition kinds of activities for SEYNS

354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
30699905. Schuim rubber | Foam rubber
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
56329904. handtassen | Handbags
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
70320301. Visserscamp | Fishing camp

Werken bij SEYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEYNS. Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: DRAULANS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

 • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

 • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

 • Werf- & projectopvolger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

 • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

 • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Vaste Job

  Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

 • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

  Type: Leercontract

  Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van SEYNS in sociale netwerken
Look for responds of SEYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEYNS. Laat een reactie achter voor SEYNS. SEYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEYNS. Leave a respond for SEYNS. SEYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEYNS op de google maps. Adres en contacten SEYNS
Location of SEYNS on the google maps. Address and contacts of SEYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come SEYNS SEYNS: Laundry Industry | VANDELUX | LIBRAIRIE LE CAMPUS | Autowascenter Van Mele BVBA | LECOMPTE

Other related companies as SEYNS: Laundry Industry | VANDELUX | LIBRAIRIE LE CAMPUS | Autowascenter Van Mele BVBA | LECOMPTE

SEYNS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09216400146. Het bedrijf SEYNS bevindt zich op het adres: GERANIUMLAAN 28; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SEYNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEYNS is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEYNS, openstaande posities, locatie van SEYNS op de kaart.

SEYNS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEYNS, company assigned to the tax number BE09216400146. The company SEYNS is located at the address: GERANIUMLAAN 28; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SEYNS were not found.
The main activity of SEYNS is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SEYNS is not available. You also can look at reviews of SEYNS, open positions, location of SEYNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEYNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEYNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEYNS, employees, financial statistics.