SERGE DEHARENG

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SERGE DEHARENG
Private companiesReal Estate • SERGE DEHARENG

Contactgegevens SERGE DEHARENG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE DEHARENG: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE DEHARENG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PIGNONS 20; 6767; ROUVROY, België

Telefoon (phone): 63582244 (+32-63582244) 63582244 (+32-63582244)

Fax (fax): +32 (86) 937-88-61 +32 (86) 937-88-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE DEHARENG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE DEHARENG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE DEHARENG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE DEHARENG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE DEHARENG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE DEHARENG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE DEHARENG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE DEHARENG
Products information SERGE DEHARENG

BTW identificatienummer (tax): BE08774475097
Ondernemingsnummer: 6351715087
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SERGE DEHARENG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE DEHARENG
(Get full report from official database of BE for SERGE DEHARENG)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE DEHARENG
Addition kinds of activities for SERGE DEHARENG

261100. Pulpmolens | Pulp mills
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
922999. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec
22840202. Zijden draad | Silk thread
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies
73891406. Vlooienmarkt | Flea market

Werken bij SERGE DEHARENG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE DEHARENG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE DEHARENG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE DEHARENG. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

 • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

 • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Afwasser Poetshulp (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

  Type: Flexijob

  Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

 • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

  Type: Flexijob

  Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van SERGE DEHARENG in sociale netwerken
Look for responds of SERGE DEHARENG in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE DEHARENG. Laat een reactie achter voor SERGE DEHARENG. SERGE DEHARENG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE DEHARENG. Leave a respond for SERGE DEHARENG. SERGE DEHARENG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE DEHARENG op de google maps. Adres en contacten SERGE DEHARENG
Location of SERGE DEHARENG on the google maps. Address and contacts of SERGE DEHARENG

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE DEHARENG SERGE DEHARENG: DESCO-SCHOTMANS & DEDECKER NV | HUIS FLORIADE | Cogestel | BAKKERIJ DESMET | Business Bureau NV

Other related companies as SERGE DEHARENG: DESCO-SCHOTMANS & DEDECKER NV | HUIS FLORIADE | Cogestel | BAKKERIJ DESMET | Business Bureau NV

SERGE DEHARENG is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE DEHARENG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774475097. Het bedrijf SERGE DEHARENG bevindt zich op het adres: RUE DES PIGNONS 20; 6767; ROUVROY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SERGE DEHARENG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERGE DEHARENG is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE DEHARENG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE DEHARENG, openstaande posities, locatie van SERGE DEHARENG op de kaart.

SERGE DEHARENG is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE DEHARENG, company assigned to the tax number BE08774475097. The company SERGE DEHARENG is located at the address: RUE DES PIGNONS 20; 6767; ROUVROY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SERGE DEHARENG were not found.
The main activity of SERGE DEHARENG is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE DEHARENG is not available. You also can look at reviews of SERGE DEHARENG, open positions, location of SERGE DEHARENG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE DEHARENG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE DEHARENG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE DEHARENG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE DEHARENG, employees, financial statistics.