SARA HERTVELDT

Contactgegevens SARA HERTVELDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SARA HERTVELDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SARA HERTVELDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAGEVELDSTRAAT 38; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53672973 (+32-53672973) 53672973 (+32-53672973)

Fax (fax): +32 (63) 267-57-12 +32 (63) 267-57-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SARA HERTVELDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SARA HERTVELDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SARA HERTVELDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SARA HERTVELDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SARA HERTVELDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SARA HERTVELDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SARA HERTVELDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SARA HERTVELDT
Products information SARA HERTVELDT

BTW identificatienummer (tax): BE07345703125
Ondernemingsnummer: 1123870849
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SARA HERTVELDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SARA HERTVELDT
(Get full report from official database of BE for SARA HERTVELDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SARA HERTVELDT
Addition kinds of activities for SARA HERTVELDT

267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
349699. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
28799905. Bodemconditioners | Soil conditioners
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats

Werken bij SARA HERTVELDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SARA HERTVELDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SARA HERTVELDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SARA HERTVELDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

 • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

 • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

 • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

 • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

 • Docent Duits (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van SARA HERTVELDT in sociale netwerken
Look for responds of SARA HERTVELDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SARA HERTVELDT. Laat een reactie achter voor SARA HERTVELDT. SARA HERTVELDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SARA HERTVELDT. Leave a respond for SARA HERTVELDT. SARA HERTVELDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SARA HERTVELDT op de google maps. Adres en contacten SARA HERTVELDT
Location of SARA HERTVELDT on the google maps. Address and contacts of SARA HERTVELDT

Andere gerelateerde bedrijven als come SARA HERTVELDT SARA HERTVELDT: SHELL | GUIDO WARREYN | H. VANCOILLIE | Kuypers I | NFC INTERNATIONAL SA

Other related companies as SARA HERTVELDT: SHELL | GUIDO WARREYN | H. VANCOILLIE | Kuypers I | NFC INTERNATIONAL SA

SARA HERTVELDT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SARA HERTVELDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07345703125. Het bedrijf SARA HERTVELDT bevindt zich op het adres: HAGEVELDSTRAAT 38; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SARA HERTVELDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SARA HERTVELDT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SARA HERTVELDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SARA HERTVELDT, openstaande posities, locatie van SARA HERTVELDT op de kaart.

SARA HERTVELDT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SARA HERTVELDT, company assigned to the tax number BE07345703125. The company SARA HERTVELDT is located at the address: HAGEVELDSTRAAT 38; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SARA HERTVELDT were not found.
The main activity of SARA HERTVELDT is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SARA HERTVELDT is not available. You also can look at reviews of SARA HERTVELDT, open positions, location of SARA HERTVELDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SARA HERTVELDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SARA HERTVELDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SARA HERTVELDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SARA HERTVELDT, employees, financial statistics.