NFC INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • NFC INTERNATIONAL SA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • NFC INTERNATIONAL SA

Contactgegevens NFC INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NFC INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NFC INTERNATIONAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERKHUIZENKAAI 112 BUS 24, BRUSSELS, 1000 BELGIUM, België

Telefoon (phone): +32 (19) 171-77-19 +32 (19) 171-77-19

Fax (fax): +32 (87) 852-77-71 +32 (87) 852-77-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NFC INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NFC INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NFC INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NFC INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NFC INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NFC INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NFC INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NFC INTERNATIONAL SA
Products information NFC INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE07638488769
Ondernemingsnummer: 4679595947
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in NFC INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NFC INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for NFC INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NFC INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for NFC INTERNATIONAL SA

262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
49719901. Opvangreservoir, irrigatie | Impounding reservoir, irrigation
51540000. Vee | Livestock
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair
86219904. Onderwijs en lerarenvereniging | Education and teacher association

Werken bij NFC INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NFC INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NFC INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NFC INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van NFC INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of NFC INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NFC INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor NFC INTERNATIONAL SA. NFC INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NFC INTERNATIONAL SA. Leave a respond for NFC INTERNATIONAL SA. NFC INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NFC INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten NFC INTERNATIONAL SA
Location of NFC INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of NFC INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NFC INTERNATIONAL SA NFC INTERNATIONAL SA: Alexia | ALAIN BERNACCONI | HERMAN GLORIEUX | RIHO BELGIUM | GERARD WYBO

Other related companies as NFC INTERNATIONAL SA: Alexia | ALAIN BERNACCONI | HERMAN GLORIEUX | RIHO BELGIUM | GERARD WYBO

NFC INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NFC INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07638488769. Het bedrijf NFC INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: WERKHUIZENKAAI 112 BUS 24, BRUSSELS, 1000 BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 845,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NFC INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NFC INTERNATIONAL SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NFC INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NFC INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van NFC INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NFC INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is NFC INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE07638488769. The company NFC INTERNATIONAL SA is located at the address: WERKHUIZENKAAI 112 BUS 24, BRUSSELS, 1000 BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 845,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NFC INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of NFC INTERNATIONAL SA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NFC INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of NFC INTERNATIONAL SA, open positions, location of NFC INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NFC INTERNATIONAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NFC INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NFC INTERNATIONAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NFC INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.