SALVATORE CRAPANZANO

Contactgegevens SALVATORE CRAPANZANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALVATORE CRAPANZANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALVATORE CRAPANZANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BL?S 216; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42531998 (+32-42531998) 42531998 (+32-42531998)

Fax (fax): +32 (51) 838-95-72 +32 (51) 838-95-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALVATORE CRAPANZANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALVATORE CRAPANZANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALVATORE CRAPANZANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALVATORE CRAPANZANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALVATORE CRAPANZANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALVATORE CRAPANZANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALVATORE CRAPANZANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALVATORE CRAPANZANO
Products information SALVATORE CRAPANZANO

BTW identificatienummer (tax): BE08662689208
Ondernemingsnummer: 2022277832
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SALVATORE CRAPANZANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALVATORE CRAPANZANO
(Get full report from official database of BE for SALVATORE CRAPANZANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALVATORE CRAPANZANO
Addition kinds of activities for SALVATORE CRAPANZANO

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries

Werken bij SALVATORE CRAPANZANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALVATORE CRAPANZANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALVATORE CRAPANZANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALVATORE CRAPANZANO. Looking for open vacancies in other companies

 • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

 • Teamleader (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

 • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

 • afzakkers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

 • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

 • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

 • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

 • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

 • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van SALVATORE CRAPANZANO in sociale netwerken
Look for responds of SALVATORE CRAPANZANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALVATORE CRAPANZANO. Laat een reactie achter voor SALVATORE CRAPANZANO. SALVATORE CRAPANZANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALVATORE CRAPANZANO. Leave a respond for SALVATORE CRAPANZANO. SALVATORE CRAPANZANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALVATORE CRAPANZANO op de google maps. Adres en contacten SALVATORE CRAPANZANO
Location of SALVATORE CRAPANZANO on the google maps. Address and contacts of SALVATORE CRAPANZANO

Andere gerelateerde bedrijven als come SALVATORE CRAPANZANO SALVATORE CRAPANZANO: TEA-ROOM KOEKEBAK | GEORGES RENDERS | WENDRICKX | MAISON REPOS ST.GERMAIN | Stamineeke

Other related companies as SALVATORE CRAPANZANO: TEA-ROOM KOEKEBAK | GEORGES RENDERS | WENDRICKX | MAISON REPOS ST.GERMAIN | Stamineeke

SALVATORE CRAPANZANO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALVATORE CRAPANZANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662689208. Het bedrijf SALVATORE CRAPANZANO bevindt zich op het adres: RUE DES BL?S 216; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SALVATORE CRAPANZANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALVATORE CRAPANZANO is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALVATORE CRAPANZANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALVATORE CRAPANZANO, openstaande posities, locatie van SALVATORE CRAPANZANO op de kaart.

SALVATORE CRAPANZANO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALVATORE CRAPANZANO, company assigned to the tax number BE08662689208. The company SALVATORE CRAPANZANO is located at the address: RUE DES BL?S 216; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SALVATORE CRAPANZANO were not found.
The main activity of SALVATORE CRAPANZANO is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SALVATORE CRAPANZANO is not available. You also can look at reviews of SALVATORE CRAPANZANO, open positions, location of SALVATORE CRAPANZANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALVATORE CRAPANZANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALVATORE CRAPANZANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALVATORE CRAPANZANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALVATORE CRAPANZANO, employees, financial statistics.