RETOUR AUX SOURCES

Contactgegevens RETOUR AUX SOURCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RETOUR AUX SOURCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RETOUR AUX SOURCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N?RAL-DE-MONGE 107; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60344092 (+32-60344092) 60344092 (+32-60344092)

Fax (fax): +32 (68) 411-17-26 +32 (68) 411-17-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RETOUR AUX SOURCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RETOUR AUX SOURCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RETOUR AUX SOURCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RETOUR AUX SOURCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RETOUR AUX SOURCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RETOUR AUX SOURCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RETOUR AUX SOURCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RETOUR AUX SOURCES
Products information RETOUR AUX SOURCES

BTW identificatienummer (tax): BE08204833984
Ondernemingsnummer: 5208587646
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RETOUR AUX SOURCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RETOUR AUX SOURCES
(Get full report from official database of BE for RETOUR AUX SOURCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RETOUR AUX SOURCES
Addition kinds of activities for RETOUR AUX SOURCES

25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
28160302. Bot zwart | Bone black
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
36439907. Power line kabel | Power line cable
39990307. Afwerkingen, veer | Trimmings, feather
79930203. Pinball machine | Pinball machine

Werken bij RETOUR AUX SOURCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RETOUR AUX SOURCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RETOUR AUX SOURCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RETOUR AUX SOURCES. Looking for open vacancies in other companies

 • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected] Herken je jezelf hierin?

 • Onderhoudstechnieker (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

 • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

 • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

 • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

 • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: I-CARE Group

  Type: Vaste Job

  Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: ECOLE PARIS

  Type: Werfreserve

  Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van RETOUR AUX SOURCES in sociale netwerken
Look for responds of RETOUR AUX SOURCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RETOUR AUX SOURCES. Laat een reactie achter voor RETOUR AUX SOURCES. RETOUR AUX SOURCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RETOUR AUX SOURCES. Leave a respond for RETOUR AUX SOURCES. RETOUR AUX SOURCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RETOUR AUX SOURCES op de google maps. Adres en contacten RETOUR AUX SOURCES
Location of RETOUR AUX SOURCES on the google maps. Address and contacts of RETOUR AUX SOURCES

Andere gerelateerde bedrijven als come RETOUR AUX SOURCES RETOUR AUX SOURCES: DANIEL DE JONGHE | BUREAU ROGIERS R. & G. | Brachot-Hermant NV | HENRI SCRIBE | INTERMARK SERVICE

Other related companies as RETOUR AUX SOURCES: DANIEL DE JONGHE | BUREAU ROGIERS R. & G. | Brachot-Hermant NV | HENRI SCRIBE | INTERMARK SERVICE

RETOUR AUX SOURCES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RETOUR AUX SOURCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204833984. Het bedrijf RETOUR AUX SOURCES bevindt zich op het adres: RUE G?N?RAL-DE-MONGE 107; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RETOUR AUX SOURCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RETOUR AUX SOURCES is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RETOUR AUX SOURCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RETOUR AUX SOURCES, openstaande posities, locatie van RETOUR AUX SOURCES op de kaart.

RETOUR AUX SOURCES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RETOUR AUX SOURCES, company assigned to the tax number BE08204833984. The company RETOUR AUX SOURCES is located at the address: RUE G?N?RAL-DE-MONGE 107; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in RETOUR AUX SOURCES were not found.
The main activity of RETOUR AUX SOURCES is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RETOUR AUX SOURCES is not available. You also can look at reviews of RETOUR AUX SOURCES, open positions, location of RETOUR AUX SOURCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RETOUR AUX SOURCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RETOUR AUX SOURCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RETOUR AUX SOURCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RETOUR AUX SOURCES, employees, financial statistics.