RENE DEJONCKHEERE

Contactgegevens RENE DEJONCKHEERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE DEJONCKHEERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE DEJONCKHEERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEEMSTRAAT 26; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26571845 (+32-26571845) 26571845 (+32-26571845)

Fax (fax): +32 (9) 446-73-43 +32 (9) 446-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE DEJONCKHEERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE DEJONCKHEERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE DEJONCKHEERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE DEJONCKHEERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE DEJONCKHEERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE DEJONCKHEERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE DEJONCKHEERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE DEJONCKHEERE
Products information RENE DEJONCKHEERE

BTW identificatienummer (tax): BE04536773681
Ondernemingsnummer: 4226684570
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in RENE DEJONCKHEERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE DEJONCKHEERE
(Get full report from official database of BE for RENE DEJONCKHEERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE DEJONCKHEERE
Addition kinds of activities for RENE DEJONCKHEERE

799303. arcades | Arcades
14799903. Celestietwinning | Celestite mining
20110301. Schapen, van vlees geslacht op de site | Mutton, from meat slaughtered on site
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes

Werken bij RENE DEJONCKHEERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE DEJONCKHEERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE DEJONCKHEERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE DEJONCKHEERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

 • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

 • Junior automechanieker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

 • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • STUDENTENJOB (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Studentenjob

  * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

 • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

 • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

  Type: Leercontract

  Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van RENE DEJONCKHEERE in sociale netwerken
Look for responds of RENE DEJONCKHEERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE DEJONCKHEERE. Laat een reactie achter voor RENE DEJONCKHEERE. RENE DEJONCKHEERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE DEJONCKHEERE. Leave a respond for RENE DEJONCKHEERE. RENE DEJONCKHEERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE DEJONCKHEERE op de google maps. Adres en contacten RENE DEJONCKHEERE
Location of RENE DEJONCKHEERE on the google maps. Address and contacts of RENE DEJONCKHEERE

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE DEJONCKHEERE RENE DEJONCKHEERE: GUIDO VANDENBERGHE | RECY BASSE-MEUSE | BELINDIAM NV | YVES PYNAERT | MUZIEKACADEMIE

Other related companies as RENE DEJONCKHEERE: GUIDO VANDENBERGHE | RECY BASSE-MEUSE | BELINDIAM NV | YVES PYNAERT | MUZIEKACADEMIE

RENE DEJONCKHEERE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE DEJONCKHEERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04536773681. Het bedrijf RENE DEJONCKHEERE bevindt zich op het adres: WEEMSTRAAT 26; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RENE DEJONCKHEERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE DEJONCKHEERE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE DEJONCKHEERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE DEJONCKHEERE, openstaande posities, locatie van RENE DEJONCKHEERE op de kaart.

RENE DEJONCKHEERE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE DEJONCKHEERE, company assigned to the tax number BE04536773681. The company RENE DEJONCKHEERE is located at the address: WEEMSTRAAT 26; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in RENE DEJONCKHEERE were not found.
The main activity of RENE DEJONCKHEERE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE DEJONCKHEERE is not available. You also can look at reviews of RENE DEJONCKHEERE, open positions, location of RENE DEJONCKHEERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE DEJONCKHEERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE DEJONCKHEERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE DEJONCKHEERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE DEJONCKHEERE, employees, financial statistics.