REFORMHUIS PENSAERT

Contactgegevens REFORMHUIS PENSAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REFORMHUIS PENSAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

REFORMHUIS PENSAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL DE CEUNINCKSTRAAT 79; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15216757 (+32-15216757) 15216757 (+32-15216757)

Fax (fax): +32 (3) 464-41-34 +32 (3) 464-41-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REFORMHUIS PENSAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REFORMHUIS PENSAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REFORMHUIS PENSAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REFORMHUIS PENSAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REFORMHUIS PENSAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REFORMHUIS PENSAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REFORMHUIS PENSAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REFORMHUIS PENSAERT
Products information REFORMHUIS PENSAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03434020996
Ondernemingsnummer: 7247100830
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in REFORMHUIS PENSAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REFORMHUIS PENSAERT
(Get full report from official database of BE for REFORMHUIS PENSAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor REFORMHUIS PENSAERT
Addition kinds of activities for REFORMHUIS PENSAERT

011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
20269905. Gebakken topping, behalve bevroren of droge mix | Whipped topping, except frozen or dry mix
20479901. Kattenvoer | Cat food
22529902. Mannen-, jongens- en meisjesbroek | Men's, boys', and girls' hosiery
73319901. Adressedienst | Addressing service
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer
87340200. Product test laboratoria | Product testing laboratories

Werken bij REFORMHUIS PENSAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REFORMHUIS PENSAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REFORMHUIS PENSAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REFORMHUIS PENSAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

 • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

 • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

 • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • Poetshulp Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • Jobstudent (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van REFORMHUIS PENSAERT in sociale netwerken
Look for responds of REFORMHUIS PENSAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor REFORMHUIS PENSAERT. Laat een reactie achter voor REFORMHUIS PENSAERT. REFORMHUIS PENSAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REFORMHUIS PENSAERT. Leave a respond for REFORMHUIS PENSAERT. REFORMHUIS PENSAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REFORMHUIS PENSAERT op de google maps. Adres en contacten REFORMHUIS PENSAERT
Location of REFORMHUIS PENSAERT on the google maps. Address and contacts of REFORMHUIS PENSAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come REFORMHUIS PENSAERT REFORMHUIS PENSAERT: Gai Toutou (Le) | Jop ('t) VZW | P. STAQUET | Erasmushuis | Frippiat Anne-Marie

Other related companies as REFORMHUIS PENSAERT: Gai Toutou (Le) | Jop ('t) VZW | P. STAQUET | Erasmushuis | Frippiat Anne-Marie

REFORMHUIS PENSAERT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REFORMHUIS PENSAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03434020996. Het bedrijf REFORMHUIS PENSAERT bevindt zich op het adres: GENERAAL DE CEUNINCKSTRAAT 79; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in REFORMHUIS PENSAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REFORMHUIS PENSAERT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REFORMHUIS PENSAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REFORMHUIS PENSAERT, openstaande posities, locatie van REFORMHUIS PENSAERT op de kaart.

REFORMHUIS PENSAERT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is REFORMHUIS PENSAERT, company assigned to the tax number BE03434020996. The company REFORMHUIS PENSAERT is located at the address: GENERAAL DE CEUNINCKSTRAAT 79; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in REFORMHUIS PENSAERT were not found.
The main activity of REFORMHUIS PENSAERT is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REFORMHUIS PENSAERT is not available. You also can look at reviews of REFORMHUIS PENSAERT, open positions, location of REFORMHUIS PENSAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REFORMHUIS PENSAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REFORMHUIS PENSAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REFORMHUIS PENSAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REFORMHUIS PENSAERT, employees, financial statistics.