RAYDOX

Contactgegevens RAYDOX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAYDOX: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAYDOX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VILLERSLEI 25; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36585500 (+32-36585500) 36585500 (+32-36585500)

Fax (fax): +32 (69) 449-36-24 +32 (69) 449-36-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAYDOX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAYDOX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAYDOX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAYDOX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAYDOX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAYDOX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAYDOX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAYDOX
Products information RAYDOX

BTW identificatienummer (tax): BE08748107910
Ondernemingsnummer: 1438629150
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in RAYDOX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAYDOX
(Get full report from official database of BE for RAYDOX)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAYDOX
Addition kinds of activities for RAYDOX

367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
25110401. Bridge sets (meubels): hout | Bridge sets (furniture): wood
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij RAYDOX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAYDOX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAYDOX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAYDOX. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

 • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

 • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

 • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

 • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

  Type: Flexijob

  wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van RAYDOX in sociale netwerken
Look for responds of RAYDOX in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAYDOX. Laat een reactie achter voor RAYDOX. RAYDOX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAYDOX. Leave a respond for RAYDOX. RAYDOX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAYDOX op de google maps. Adres en contacten RAYDOX
Location of RAYDOX on the google maps. Address and contacts of RAYDOX

Andere gerelateerde bedrijven als come RAYDOX RAYDOX: CAF? RESTAURANT KRUISKALSIJDE | DECODOMUS MUURSCHILDERINGEN | NECKERMANN | ROLLER WOLVES | Westsite nv

Other related companies as RAYDOX: CAF? RESTAURANT KRUISKALSIJDE | DECODOMUS MUURSCHILDERINGEN | NECKERMANN | ROLLER WOLVES | Westsite nv

RAYDOX is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAYDOX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08748107910. Het bedrijf RAYDOX bevindt zich op het adres: VILLERSLEI 25; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RAYDOX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAYDOX is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAYDOX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAYDOX, openstaande posities, locatie van RAYDOX op de kaart.

RAYDOX is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAYDOX, company assigned to the tax number BE08748107910. The company RAYDOX is located at the address: VILLERSLEI 25; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in RAYDOX were not found.
The main activity of RAYDOX is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RAYDOX is not available. You also can look at reviews of RAYDOX, open positions, location of RAYDOX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAYDOX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAYDOX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAYDOX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAYDOX, employees, financial statistics.