NECKERMANN

Contactgegevens NECKERMANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NECKERMANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NECKERMANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAUSS?E 3; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65349440 (+32-65349440) 65349440 (+32-65349440)

Fax (fax): +32 (83) 501-77-95 +32 (83) 501-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NECKERMANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NECKERMANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NECKERMANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NECKERMANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NECKERMANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NECKERMANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NECKERMANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NECKERMANN
Products information NECKERMANN

BTW identificatienummer (tax): BE06750244140
Ondernemingsnummer: 1170013427
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NECKERMANN
(Get full report from official database of BE for NECKERMANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NECKERMANN
Addition kinds of activities for NECKERMANN

22519902. Panty slang | Panty hose
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
47310102. Makelaars, verzending | Brokers, shipping
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij NECKERMANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NECKERMANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NECKERMANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NECKERMANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Bekister (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

Zoek naar antwoorden van NECKERMANN in sociale netwerken
Look for responds of NECKERMANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NECKERMANN. Laat een reactie achter voor NECKERMANN. NECKERMANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NECKERMANN. Leave a respond for NECKERMANN. NECKERMANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NECKERMANN op de google maps. Adres en contacten NECKERMANN
Location of NECKERMANN on the google maps. Address and contacts of NECKERMANN

Andere gerelateerde bedrijven als come NECKERMANN NECKERMANN: Alpha Gestion scrl SCRL | MAISON SERVOTTE | RC DE STER | C. ELEWAUT | DECONINCK

Other related companies as NECKERMANN: Alpha Gestion scrl SCRL | MAISON SERVOTTE | RC DE STER | C. ELEWAUT | DECONINCK

NECKERMANN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NECKERMANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06750244140. Het bedrijf NECKERMANN bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAUSS?E 3; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van NECKERMANN is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NECKERMANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NECKERMANN, openstaande posities, locatie van NECKERMANN op de kaart.

NECKERMANN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is NECKERMANN, company assigned to the tax number BE06750244140. The company NECKERMANN is located at the address: RUE DE LA CHAUSS?E 3; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of NECKERMANN is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NECKERMANN is not available. You also can look at reviews of NECKERMANN, open positions, location of NECKERMANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NECKERMANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NECKERMANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NECKERMANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NECKERMANN, employees, financial statistics.