RAEDY TRAITEUR

Contactgegevens RAEDY TRAITEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAEDY TRAITEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAEDY TRAITEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 5; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37745161 (+32-37745161) 37745161 (+32-37745161)

Fax (fax): +32 (71) 599-21-87 +32 (71) 599-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAEDY TRAITEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAEDY TRAITEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAEDY TRAITEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAEDY TRAITEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAEDY TRAITEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAEDY TRAITEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAEDY TRAITEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAEDY TRAITEUR
Products information RAEDY TRAITEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01163970947
Ondernemingsnummer: 2761108398
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in RAEDY TRAITEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAEDY TRAITEUR
(Get full report from official database of BE for RAEDY TRAITEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAEDY TRAITEUR
Addition kinds of activities for RAEDY TRAITEUR

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
51310216. ritsen | Zippers
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation

Werken bij RAEDY TRAITEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAEDY TRAITEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAEDY TRAITEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAEDY TRAITEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

 • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

 • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

 • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

 • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: SALES AT SIZE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

 • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RUPEL-TAXI

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van RAEDY TRAITEUR in sociale netwerken
Look for responds of RAEDY TRAITEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAEDY TRAITEUR. Laat een reactie achter voor RAEDY TRAITEUR. RAEDY TRAITEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAEDY TRAITEUR. Leave a respond for RAEDY TRAITEUR. RAEDY TRAITEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAEDY TRAITEUR op de google maps. Adres en contacten RAEDY TRAITEUR
Location of RAEDY TRAITEUR on the google maps. Address and contacts of RAEDY TRAITEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come RAEDY TRAITEUR RAEDY TRAITEUR: BACOB | Nelissen L | JULES LECOQ | Duperroy Sabine | C.I.M.

Other related companies as RAEDY TRAITEUR: BACOB | Nelissen L | JULES LECOQ | Duperroy Sabine | C.I.M.

RAEDY TRAITEUR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAEDY TRAITEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01163970947. Het bedrijf RAEDY TRAITEUR bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 5; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RAEDY TRAITEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAEDY TRAITEUR is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAEDY TRAITEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAEDY TRAITEUR, openstaande posities, locatie van RAEDY TRAITEUR op de kaart.

RAEDY TRAITEUR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAEDY TRAITEUR, company assigned to the tax number BE01163970947. The company RAEDY TRAITEUR is located at the address: HOFSTRAAT 5; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in RAEDY TRAITEUR were not found.
The main activity of RAEDY TRAITEUR is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RAEDY TRAITEUR is not available. You also can look at reviews of RAEDY TRAITEUR, open positions, location of RAEDY TRAITEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAEDY TRAITEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAEDY TRAITEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAEDY TRAITEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAEDY TRAITEUR, employees, financial statistics.