PUUR NATUUR

Contactgegevens PUUR NATUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUUR NATUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUUR NATUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRANDLAAN 188; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58523399 (+32-58523399) 58523399 (+32-58523399)

Fax (fax): +32 (60) 398-78-76 +32 (60) 398-78-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUUR NATUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUUR NATUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUUR NATUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUUR NATUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUUR NATUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUUR NATUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUUR NATUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUUR NATUUR
Products information PUUR NATUUR

BTW identificatienummer (tax): BE03989929199
Ondernemingsnummer: 8831329345
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PUUR NATUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUUR NATUUR
(Get full report from official database of BE for PUUR NATUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUUR NATUUR
Addition kinds of activities for PUUR NATUUR

10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
39990815. Straw goederen | Straw goods
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij PUUR NATUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUUR NATUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUUR NATUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUUR NATUUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Voorwerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

 • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

 • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

 • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

 • Huishoudhulp Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Student bakkerij te Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

 • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

 • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

 • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

 • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: XPE Pharma & Science

  Type: Vaste Job

  Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

 • HR Officer (m/v) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

 • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van PUUR NATUUR in sociale netwerken
Look for responds of PUUR NATUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUUR NATUUR. Laat een reactie achter voor PUUR NATUUR. PUUR NATUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUUR NATUUR. Leave a respond for PUUR NATUUR. PUUR NATUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUUR NATUUR op de google maps. Adres en contacten PUUR NATUUR
Location of PUUR NATUUR on the google maps. Address and contacts of PUUR NATUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come PUUR NATUUR PUUR NATUUR: ARNOLD SOENEN | Alberto | Claes W | P.A. DILLEN | Duterme M

Other related companies as PUUR NATUUR: ARNOLD SOENEN | Alberto | Claes W | P.A. DILLEN | Duterme M

PUUR NATUUR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUUR NATUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03989929199. Het bedrijf PUUR NATUUR bevindt zich op het adres: STRANDLAAN 188; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PUUR NATUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUUR NATUUR is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUUR NATUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUUR NATUUR, openstaande posities, locatie van PUUR NATUUR op de kaart.

PUUR NATUUR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUUR NATUUR, company assigned to the tax number BE03989929199. The company PUUR NATUUR is located at the address: STRANDLAAN 188; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 757,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PUUR NATUUR were not found.
The main activity of PUUR NATUUR is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUUR NATUUR is not available. You also can look at reviews of PUUR NATUUR, open positions, location of PUUR NATUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUUR NATUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUUR NATUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUUR NATUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUUR NATUUR, employees, financial statistics.