PIERRE LHOIR

Contactgegevens PIERRE LHOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE LHOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE LHOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE LATOUR 43BA; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU, België

Telefoon (phone): 23660112 (+32-23660112) 23660112 (+32-23660112)

Fax (fax): +32 (86) 273-62-23 +32 (86) 273-62-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE LHOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE LHOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE LHOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE LHOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE LHOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE LHOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE LHOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE LHOIR
Products information PIERRE LHOIR

BTW identificatienummer (tax): BE01499053955
Ondernemingsnummer: 8198242187
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PIERRE LHOIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE LHOIR
(Get full report from official database of BE for PIERRE LHOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE LHOIR
Addition kinds of activities for PIERRE LHOIR

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
353399. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
48220101. Foto transmissie diensten | Photograph transmission services
51490703. krakers | Crackers

Werken bij PIERRE LHOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE LHOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE LHOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE LHOIR. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

 • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • POETSHULP GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student weekdagen (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

 • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

 • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

  Type: Vaste Job

  RUWBOUW WONINGEN

 • Tekenaar (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: De Bondt Verandas

  Type: Vaste Job

  Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

 • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van PIERRE LHOIR in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE LHOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE LHOIR. Laat een reactie achter voor PIERRE LHOIR. PIERRE LHOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE LHOIR. Leave a respond for PIERRE LHOIR. PIERRE LHOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE LHOIR op de google maps. Adres en contacten PIERRE LHOIR
Location of PIERRE LHOIR on the google maps. Address and contacts of PIERRE LHOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE LHOIR PIERRE LHOIR: Henkens - Van Hespen | KANTOOR DEBERGH | Comblin Manuella | JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as PIERRE LHOIR: Henkens - Van Hespen | KANTOOR DEBERGH | Comblin Manuella | JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

PIERRE LHOIR is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE LHOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01499053955. Het bedrijf PIERRE LHOIR bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE LATOUR 43BA; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PIERRE LHOIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE LHOIR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE LHOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE LHOIR, openstaande posities, locatie van PIERRE LHOIR op de kaart.

PIERRE LHOIR is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE LHOIR, company assigned to the tax number BE01499053955. The company PIERRE LHOIR is located at the address: RUE AUGUSTE LATOUR 43BA; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PIERRE LHOIR were not found.
The main activity of PIERRE LHOIR is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE LHOIR is not available. You also can look at reviews of PIERRE LHOIR, open positions, location of PIERRE LHOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE LHOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE LHOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE LHOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE LHOIR, employees, financial statistics.