JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE

Contactgegevens JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONTOYER 10B1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25502525 (+32-25502525) 25502525 (+32-25502525)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE
Products information JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Syndics.. Services: Vente,Location.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE
(Get full report from official database of BE for JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE
Addition kinds of activities for JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE

962199. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
50510212. Ruwijzer | Pig iron

Werken bij JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE in sociale netwerken
Look for responds of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. Laat een reactie achter voor JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. Leave a respond for JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE. JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE op de google maps. Adres en contacten JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE
Location of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE on the google maps. Address and contacts of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: WERNER SCHLEY | Wouters F | CLINIQUE EUROPE ST.MICHEL | DOMINIQUE LEGRAND | S?VERINE D'OTREPPE DE BOUVETTE

Other related companies as JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE: WERNER SCHLEY | Wouters F | CLINIQUE EUROPE ST.MICHEL | DOMINIQUE LEGRAND | S?VERINE D'OTREPPE DE BOUVETTE

JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE bevindt zich op het adres: RUE MONTOYER 10B1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Syndics.. Services: Vente,Location..
De hoofdactiviteit van JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, openstaande posities, locatie van JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE op de kaart.

JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, company assigned to the tax number BE04490356445. The company JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is located at the address: RUE MONTOYER 10B1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Administration d'immeubles. Agences immobilières. List of products are Services: Syndics.. Services: Vente,Location..
The main activity of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE is not available. You also can look at reviews of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, open positions, location of JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONES LANG WOOTTON/JONES LANG LASALLE, employees, financial statistics.