PAUL UYDENS

Contactgegevens PAUL UYDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL UYDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL UYDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKHOORNLEI 36; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36582207 (+32-36582207) 36582207 (+32-36582207)

Fax (fax): +32 (68) 138-24-13 +32 (68) 138-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL UYDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL UYDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL UYDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL UYDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL UYDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL UYDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL UYDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL UYDENS
Products information PAUL UYDENS

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PAUL UYDENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL UYDENS
(Get full report from official database of BE for PAUL UYDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL UYDENS
Addition kinds of activities for PAUL UYDENS

15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
60219900. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos

Werken bij PAUL UYDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL UYDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL UYDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL UYDENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

 • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

 • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

 • betonmixchauffeur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent Logistics Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

 • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student bakkerij (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

 • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

 • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van PAUL UYDENS in sociale netwerken
Look for responds of PAUL UYDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL UYDENS. Laat een reactie achter voor PAUL UYDENS. PAUL UYDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL UYDENS. Leave a respond for PAUL UYDENS. PAUL UYDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL UYDENS op de google maps. Adres en contacten PAUL UYDENS
Location of PAUL UYDENS on the google maps. Address and contacts of PAUL UYDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL UYDENS PAUL UYDENS: LUXETOUR-VERMEULEN NV | RAMA | DIENST VOOR DE INDUSTRI?LE EIGENDOM | BUREAU OTTO G?RARD | PC EDUCATION

Other related companies as PAUL UYDENS: LUXETOUR-VERMEULEN NV | RAMA | DIENST VOOR DE INDUSTRI?LE EIGENDOM | BUREAU OTTO G?RARD | PC EDUCATION

PAUL UYDENS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL UYDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf PAUL UYDENS bevindt zich op het adres: EEKHOORNLEI 36; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PAUL UYDENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL UYDENS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL UYDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL UYDENS, openstaande posities, locatie van PAUL UYDENS op de kaart.

PAUL UYDENS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL UYDENS, company assigned to the tax number BE06189392089. The company PAUL UYDENS is located at the address: EEKHOORNLEI 36; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PAUL UYDENS were not found.
The main activity of PAUL UYDENS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL UYDENS is not available. You also can look at reviews of PAUL UYDENS, open positions, location of PAUL UYDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL UYDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL UYDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL UYDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL UYDENS, employees, financial statistics.