PAUL MAES

Contactgegevens PAUL MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 177B; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33834700 (+32-33834700) 33834700 (+32-33834700)

Fax (fax): +32 (9) 271-58-38 +32 (9) 271-58-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL MAES
Products information PAUL MAES

BTW identificatienummer (tax): BE02985778808
Ondernemingsnummer: 4724639892
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PAUL MAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL MAES
(Get full report from official database of BE for PAUL MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL MAES
Addition kinds of activities for PAUL MAES

301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
20449905. Mel, rijst | Flour, rice
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems

Werken bij PAUL MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL MAES. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

 • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

  Regio: MAARKEDAL

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

 • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DE KLOKKEPUT

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

 • Sales Manager (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GARAGE DECANCQ

  Type: Vaste Job

  Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

 • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

 • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LEVASAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Osteopaat (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

 • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Flexijob

  Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van PAUL MAES in sociale netwerken
Look for responds of PAUL MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL MAES. Laat een reactie achter voor PAUL MAES. PAUL MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL MAES. Leave a respond for PAUL MAES. PAUL MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL MAES op de google maps. Adres en contacten PAUL MAES
Location of PAUL MAES on the google maps. Address and contacts of PAUL MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL MAES PAUL MAES: BRANDWEERKAZERNE | MARC THEYSGENS | ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS | PPOLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ISABELLE PEERS

Other related companies as PAUL MAES: BRANDWEERKAZERNE | MARC THEYSGENS | ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS | PPOLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ISABELLE PEERS

PAUL MAES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02985778808. Het bedrijf PAUL MAES bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 177B; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 489,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PAUL MAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL MAES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL MAES, openstaande posities, locatie van PAUL MAES op de kaart.

PAUL MAES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL MAES, company assigned to the tax number BE02985778808. The company PAUL MAES is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 177B; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 489,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PAUL MAES were not found.
The main activity of PAUL MAES is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL MAES is not available. You also can look at reviews of PAUL MAES, open positions, location of PAUL MAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL MAES, employees, financial statistics.