ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS
Private companiesUnited States Postal Service • ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS

Contactgegevens ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGKAMERSTRAAT 1; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37110350 (+32-37110350) 37110350 (+32-37110350)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS
Products information ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS
Addition kinds of activities for ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS

308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
32310500. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
73239904. Credit investigation service | Credit investigation service
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering

Werken bij ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. Laat een reactie achter voor ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. Leave a respond for ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS. ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS
Location of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: PAR-KY (Decospan Group) | LEON VAN AUDENHOVE | COIFFURE ZIG ZAG | ASSURANC. MANAG. FINANCES | STADSBESTUUR

Other related companies as ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS: PAR-KY (Decospan Group) | LEON VAN AUDENHOVE | COIFFURE ZIG ZAG | ASSURANC. MANAG. FINANCES | STADSBESTUUR

ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS bevindt zich op het adres: HOOGKAMERSTRAAT 1; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kunstonderwijs. Producten gemaakt in ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, openstaande posities, locatie van ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS op de kaart.

ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, company assigned to the tax number BE02959411621. The company ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is located at the address: HOOGKAMERSTRAAT 1; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kunstonderwijs. Products created in ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS were not found.
The main activity of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, open positions, location of ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE VOOR MUZIEK,WOORD EN DANS, employees, financial statistics.