COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA

Contactgegevens COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vilvoordeln. 92 1830 Machelen (Bt.) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-51-84-00 32-22-51-84-00

Fax (fax): 32-22-52-48-00 32-22-52-48-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA
Products information COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA

BTW identificatienummer (tax): BE03229949951
Ondernemingsnummer: 3721862792
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waterproofing construction products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA
(Get full report from official database of BE for COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA
Addition kinds of activities for COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA

329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
347102. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
75149900. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
86610201. Klooster | Convent

Werken bij COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA in sociale netwerken
Look for responds of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. Laat een reactie achter voor COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. Leave a respond for COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA. COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA op de google maps. Adres en contacten COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA
Location of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA on the google maps. Address and contacts of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: Cordonnerie Vetrie-Masset | CHRISTOPHE VAN COILLIE | DE DECKER-DE BONDT | Buerman | Sports (Des)

Other related companies as COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA: Cordonnerie Vetrie-Masset | CHRISTOPHE VAN COILLIE | DE DECKER-DE BONDT | Buerman | Sports (Des)

COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229949951. Het bedrijf COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA bevindt zich op het adres: Vilvoordeln. 92 1830 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waterproofing construction products. Producten gemaakt in COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, openstaande posities, locatie van COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA op de kaart.

COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, company assigned to the tax number BE03229949951. The company COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is located at the address: Vilvoordeln. 92 1830 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waterproofing construction products. Products created in COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA were not found.
The main activity of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA is not available. You also can look at reviews of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, open positions, location of COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA, employees, financial statistics.