Cordonnerie Vetrie-Masset

Contactgegevens Cordonnerie Vetrie-Masset: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cordonnerie Vetrie-Masset: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cordonnerie Vetrie-Masset

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mottiaux 40; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 68 69 (+32-081 30 68 69) 081 30 68 69 (+32-081 30 68 69)

Fax (fax): +32 (71) 749-18-66 +32 (71) 749-18-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cordonnerie Vetrie-Masset: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cordonnerie Vetrie-Masset"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cordonnerie Vetrie-Masset"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cordonnerie Vetrie-Masset, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cordonnerie Vetrie-Masset. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cordonnerie Vetrie-Masset, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cordonnerie Vetrie-Masset. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cordonnerie Vetrie-Masset
Products information Cordonnerie Vetrie-Masset

BTW identificatienummer (tax): BE07596740722
Ondernemingsnummer: 8900543212
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Cordonnerie Vetrie-Masset zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cordonnerie Vetrie-Masset
(Get full report from official database of BE for Cordonnerie Vetrie-Masset)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cordonnerie Vetrie-Masset
Addition kinds of activities for Cordonnerie Vetrie-Masset

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
20330304. Vruchtensappen: vers | Fruit juices: fresh
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
35110207. Wielen, water | Wheels, water
36690102. Brandalarmapparaat, elektrisch | Fire alarm apparatus, electric
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij Cordonnerie Vetrie-Masset: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cordonnerie Vetrie-Masset: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cordonnerie Vetrie-Masset. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cordonnerie Vetrie-Masset. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Cordonnerie Vetrie-Masset in sociale netwerken
Look for responds of Cordonnerie Vetrie-Masset in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cordonnerie Vetrie-Masset. Laat een reactie achter voor Cordonnerie Vetrie-Masset. Cordonnerie Vetrie-Masset bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cordonnerie Vetrie-Masset. Leave a respond for Cordonnerie Vetrie-Masset. Cordonnerie Vetrie-Masset on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cordonnerie Vetrie-Masset op de google maps. Adres en contacten Cordonnerie Vetrie-Masset
Location of Cordonnerie Vetrie-Masset on the google maps. Address and contacts of Cordonnerie Vetrie-Masset

Andere gerelateerde bedrijven als come Cordonnerie Vetrie-Masset Cordonnerie Vetrie-Masset: Big Ben Goossens | GROEP ARGENTA | Hubaux-Rocher SPRL | Sotheby's SA | FREDERIK BRABANT

Other related companies as Cordonnerie Vetrie-Masset: Big Ben Goossens | GROEP ARGENTA | Hubaux-Rocher SPRL | Sotheby's SA | FREDERIK BRABANT

Cordonnerie Vetrie-Masset is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cordonnerie Vetrie-Masset, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596740722. Het bedrijf Cordonnerie Vetrie-Masset bevindt zich op het adres: Rue Mottiaux 40; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoemakers. Producten gemaakt in Cordonnerie Vetrie-Masset zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cordonnerie Vetrie-Masset is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cordonnerie Vetrie-Masset is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cordonnerie Vetrie-Masset, openstaande posities, locatie van Cordonnerie Vetrie-Masset op de kaart.

Cordonnerie Vetrie-Masset is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cordonnerie Vetrie-Masset, company assigned to the tax number BE07596740722. The company Cordonnerie Vetrie-Masset is located at the address: Rue Mottiaux 40; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoemakers. Products created in Cordonnerie Vetrie-Masset were not found.
The main activity of Cordonnerie Vetrie-Masset is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cordonnerie Vetrie-Masset is not available. You also can look at reviews of Cordonnerie Vetrie-Masset, open positions, location of Cordonnerie Vetrie-Masset on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cordonnerie Vetrie-Masset, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cordonnerie Vetrie-Masset, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cordonnerie Vetrie-Masset, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cordonnerie Vetrie-Masset, employees, financial statistics.