Hubaux-Rocher SPRL

Contactgegevens Hubaux-Rocher SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubaux-Rocher SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubaux-Rocher SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gembloux 13; 5140; Sombreffe, België

Telefoon (phone): 071 88 85 12 (+32-071 88 85 12) 071 88 85 12 (+32-071 88 85 12)

Fax (fax): +32 (53) 117-26-51 +32 (53) 117-26-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubaux-Rocher SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubaux-Rocher SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubaux-Rocher SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubaux-Rocher SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubaux-Rocher SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubaux-Rocher SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubaux-Rocher SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubaux-Rocher SPRL
Products information Hubaux-Rocher SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04114624023
Ondernemingsnummer: 8066131591
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Drug stores; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Agricultural chemicals; Curtains & curtain fixtures - Retail; Interior decoration

Product categorie (product category): Wallpaper - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubaux-Rocher SPRL
(Get full report from official database of BE for Hubaux-Rocher SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubaux-Rocher SPRL
Addition kinds of activities for Hubaux-Rocher SPRL

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
14590000. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
28910208. Rubber cement | Rubber cement
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
73490205. Uitlaat of ventilator reinigen | Exhaust hood or fan cleaning
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation

Werken bij Hubaux-Rocher SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubaux-Rocher SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubaux-Rocher SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubaux-Rocher SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van Hubaux-Rocher SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Hubaux-Rocher SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubaux-Rocher SPRL. Laat een reactie achter voor Hubaux-Rocher SPRL. Hubaux-Rocher SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubaux-Rocher SPRL. Leave a respond for Hubaux-Rocher SPRL. Hubaux-Rocher SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubaux-Rocher SPRL op de google maps. Adres en contacten Hubaux-Rocher SPRL
Location of Hubaux-Rocher SPRL on the google maps. Address and contacts of Hubaux-Rocher SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubaux-Rocher SPRL Hubaux-Rocher SPRL: Ruiterschool Rodeberg | LE?NOFFSETDRUK | TOPTOURS | AUGUST VAN GORP & ZONEN | LAMMENS L&H TUINARCH.

Other related companies as Hubaux-Rocher SPRL: Ruiterschool Rodeberg | LE?NOFFSETDRUK | TOPTOURS | AUGUST VAN GORP & ZONEN | LAMMENS L&H TUINARCH.

Hubaux-Rocher SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hubaux-Rocher SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114624023. Het bedrijf Hubaux-Rocher SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Gembloux 13; 5140; Sombreffe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 508,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wallpaper - Retail. Lijst met producten zijn Drug stores; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Agricultural chemicals; Curtains & curtain fixtures - Retail; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Hubaux-Rocher SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubaux-Rocher SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubaux-Rocher SPRL, openstaande posities, locatie van Hubaux-Rocher SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hubaux-Rocher SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hubaux-Rocher SPRL, company assigned to the tax number BE04114624023. The company Hubaux-Rocher SPRL is located at the address: Chaussée de Gembloux 13; 5140; Sombreffe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 508,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wallpaper - Retail. List of products are Drug stores; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Agricultural chemicals; Curtains & curtain fixtures - Retail; Interior decoration.
The main activity of Hubaux-Rocher SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubaux-Rocher SPRL is not available. You also can look at reviews of Hubaux-Rocher SPRL, open positions, location of Hubaux-Rocher SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubaux-Rocher SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubaux-Rocher SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubaux-Rocher SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubaux-Rocher SPRL, employees, financial statistics.