MAISON LARTELIER-VILLEE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • MAISON LARTELIER-VILLEE
Private companiesSocial Services • MAISON LARTELIER-VILLEE

Contactgegevens MAISON LARTELIER-VILLEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON LARTELIER-VILLEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON LARTELIER-VILLEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PEL?MONT 59; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 81633526 (+32-81633526) 81633526 (+32-81633526)

Fax (fax): +32 (2) 408-66-51 +32 (2) 408-66-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON LARTELIER-VILLEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON LARTELIER-VILLEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON LARTELIER-VILLEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON LARTELIER-VILLEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON LARTELIER-VILLEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON LARTELIER-VILLEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON LARTELIER-VILLEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON LARTELIER-VILLEE
Products information MAISON LARTELIER-VILLEE

BTW identificatienummer (tax): BE09010406494
Ondernemingsnummer: 3813598632
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MAISON LARTELIER-VILLEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON LARTELIER-VILLEE
(Get full report from official database of BE for MAISON LARTELIER-VILLEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON LARTELIER-VILLEE
Addition kinds of activities for MAISON LARTELIER-VILLEE

20630201. Vloeibare suiker, van suikerbietjes | Liquid sugar, from sugar beets
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
35440101. Diamant sterft, metaalbewerking | Diamond dies, metalworking
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
50880303. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts

Werken bij MAISON LARTELIER-VILLEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON LARTELIER-VILLEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON LARTELIER-VILLEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON LARTELIER-VILLEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van MAISON LARTELIER-VILLEE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON LARTELIER-VILLEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON LARTELIER-VILLEE. Laat een reactie achter voor MAISON LARTELIER-VILLEE. MAISON LARTELIER-VILLEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON LARTELIER-VILLEE. Leave a respond for MAISON LARTELIER-VILLEE. MAISON LARTELIER-VILLEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON LARTELIER-VILLEE op de google maps. Adres en contacten MAISON LARTELIER-VILLEE
Location of MAISON LARTELIER-VILLEE on the google maps. Address and contacts of MAISON LARTELIER-VILLEE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON LARTELIER-VILLEE MAISON LARTELIER-VILLEE: Van Langenhove John | Van Gucht BVBA | Handyman | Sneyers Metaalwerken BVBA | E.I.B.A. European Installation BusAssociation

Other related companies as MAISON LARTELIER-VILLEE: Van Langenhove John | Van Gucht BVBA | Handyman | Sneyers Metaalwerken BVBA | E.I.B.A. European Installation BusAssociation

MAISON LARTELIER-VILLEE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON LARTELIER-VILLEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09010406494. Het bedrijf MAISON LARTELIER-VILLEE bevindt zich op het adres: RUE DU PEL?MONT 59; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in MAISON LARTELIER-VILLEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON LARTELIER-VILLEE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON LARTELIER-VILLEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON LARTELIER-VILLEE, openstaande posities, locatie van MAISON LARTELIER-VILLEE op de kaart.

MAISON LARTELIER-VILLEE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON LARTELIER-VILLEE, company assigned to the tax number BE09010406494. The company MAISON LARTELIER-VILLEE is located at the address: RUE DU PEL?MONT 59; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in MAISON LARTELIER-VILLEE were not found.
The main activity of MAISON LARTELIER-VILLEE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON LARTELIER-VILLEE is not available. You also can look at reviews of MAISON LARTELIER-VILLEE, open positions, location of MAISON LARTELIER-VILLEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON LARTELIER-VILLEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON LARTELIER-VILLEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON LARTELIER-VILLEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON LARTELIER-VILLEE, employees, financial statistics.