LE BON CHOIX

Contactgegevens LE BON CHOIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE BON CHOIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE BON CHOIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIRELLES 8; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60213918 (+32-60213918) 60213918 (+32-60213918)

Fax (fax): +32 (64) 517-60-50 +32 (64) 517-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE BON CHOIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE BON CHOIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE BON CHOIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE BON CHOIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE BON CHOIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE BON CHOIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE BON CHOIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE BON CHOIX
Products information LE BON CHOIX

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LE BON CHOIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE BON CHOIX
(Get full report from official database of BE for LE BON CHOIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE BON CHOIX
Addition kinds of activities for LE BON CHOIX

262100. Papieren molens | Paper mills
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital

Werken bij LE BON CHOIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE BON CHOIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE BON CHOIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE BON CHOIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

Zoek naar antwoorden van LE BON CHOIX in sociale netwerken
Look for responds of LE BON CHOIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE BON CHOIX. Laat een reactie achter voor LE BON CHOIX. LE BON CHOIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE BON CHOIX. Leave a respond for LE BON CHOIX. LE BON CHOIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE BON CHOIX op de google maps. Adres en contacten LE BON CHOIX
Location of LE BON CHOIX on the google maps. Address and contacts of LE BON CHOIX

Andere gerelateerde bedrijven als come LE BON CHOIX LE BON CHOIX: WILLY DEVRIENDT | LEVEL COMPUTER SYSTEMS BVBA | J D B AND CO SA-NV | HUIS EMMY | Strebelle G

Other related companies as LE BON CHOIX: WILLY DEVRIENDT | LEVEL COMPUTER SYSTEMS BVBA | J D B AND CO SA-NV | HUIS EMMY | Strebelle G

LE BON CHOIX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE BON CHOIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf LE BON CHOIX bevindt zich op het adres: RUE DE VIRELLES 8; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in LE BON CHOIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE BON CHOIX is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE BON CHOIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE BON CHOIX, openstaande posities, locatie van LE BON CHOIX op de kaart.

LE BON CHOIX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE BON CHOIX, company assigned to the tax number BE04537597656. The company LE BON CHOIX is located at the address: RUE DE VIRELLES 8; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in LE BON CHOIX were not found.
The main activity of LE BON CHOIX is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE BON CHOIX is not available. You also can look at reviews of LE BON CHOIX, open positions, location of LE BON CHOIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE BON CHOIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE BON CHOIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE BON CHOIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE BON CHOIX, employees, financial statistics.