BRUINHART

Contactgegevens BRUINHART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUINHART: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUINHART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAARBEEKSTRAAT 21; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 32540203 32540203

Fax (fax): +32 (55) 780-55-82 +32 (55) 780-55-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUINHART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUINHART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUINHART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUINHART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUINHART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUINHART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUINHART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUINHART
Products information BRUINHART

BTW identificatienummer (tax): BE05515655517
Ondernemingsnummer: 6625000000
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BRUINHART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUINHART
(Get full report from official database of BE for BRUINHART)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUINHART
Addition kinds of activities for BRUINHART

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
34110102. Drankblikken, metaal: behalve bier | Beverage cans, metal: except beer
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies

Werken bij BRUINHART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUINHART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUINHART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUINHART. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van BRUINHART in sociale netwerken
Look for responds of BRUINHART in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUINHART. Laat een reactie achter voor BRUINHART. BRUINHART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUINHART. Leave a respond for BRUINHART. BRUINHART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUINHART op de google maps. Adres en contacten BRUINHART
Location of BRUINHART on the google maps. Address and contacts of BRUINHART

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUINHART BRUINHART: Fun Cake | MARC SWITSERS | ALGEM. VERZEKERINGSKANT. | GARAGE F1 | GHEYSENS HARRY

Other related companies as BRUINHART: Fun Cake | MARC SWITSERS | ALGEM. VERZEKERINGSKANT. | GARAGE F1 | GHEYSENS HARRY

BRUINHART is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUINHART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515655517. Het bedrijf BRUINHART bevindt zich op het adres: SCHAARBEEKSTRAAT 21; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in BRUINHART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUINHART is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUINHART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUINHART, openstaande posities, locatie van BRUINHART op de kaart.

BRUINHART is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUINHART, company assigned to the tax number BE05515655517. The company BRUINHART is located at the address: SCHAARBEEKSTRAAT 21; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in BRUINHART were not found.
The main activity of BRUINHART is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUINHART is not available. You also can look at reviews of BRUINHART, open positions, location of BRUINHART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUINHART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUINHART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUINHART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUINHART, employees, financial statistics.