'T LAURIERTJE

Contactgegevens 'T LAURIERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LAURIERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LAURIERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 31; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89866606 (+32-89866606) 89866606 (+32-89866606)

Fax (fax): +32 (68) 223-19-59 +32 (68) 223-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LAURIERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LAURIERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LAURIERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LAURIERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LAURIERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LAURIERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LAURIERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LAURIERTJE
Products information 'T LAURIERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04254150390
Ondernemingsnummer: 1064544677
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in 'T LAURIERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LAURIERTJE
(Get full report from official database of BE for 'T LAURIERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LAURIERTJE
Addition kinds of activities for 'T LAURIERTJE

144600. Industrieel zand | Industrial sand
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
35410105. Boorpersen | Drill presses
37110401. Brooms, aangedreven (motorvoertuigen), assemblage van | Brooms, powered (motor vehicles), assembly of
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
58120304. Coffeeshop | Coffee shop

Werken bij 'T LAURIERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LAURIERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LAURIERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LAURIERTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van 'T LAURIERTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T LAURIERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LAURIERTJE. Laat een reactie achter voor 'T LAURIERTJE. 'T LAURIERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LAURIERTJE. Leave a respond for 'T LAURIERTJE. 'T LAURIERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LAURIERTJE op de google maps. Adres en contacten 'T LAURIERTJE
Location of 'T LAURIERTJE on the google maps. Address and contacts of 'T LAURIERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LAURIERTJE 'T LAURIERTJE: SINT PIETERSVELD | BLIND'ART | ERIC | STROOBANT | BOULANGERIE BROCA

Other related companies as 'T LAURIERTJE: SINT PIETERSVELD | BLIND'ART | ERIC | STROOBANT | BOULANGERIE BROCA

'T LAURIERTJE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LAURIERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254150390. Het bedrijf 'T LAURIERTJE bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 31; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in 'T LAURIERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T LAURIERTJE is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LAURIERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LAURIERTJE, openstaande posities, locatie van 'T LAURIERTJE op de kaart.

'T LAURIERTJE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LAURIERTJE, company assigned to the tax number BE04254150390. The company 'T LAURIERTJE is located at the address: HOOGSTRAAT 31; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in 'T LAURIERTJE were not found.
The main activity of 'T LAURIERTJE is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LAURIERTJE is not available. You also can look at reviews of 'T LAURIERTJE, open positions, location of 'T LAURIERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LAURIERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LAURIERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LAURIERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LAURIERTJE, employees, financial statistics.