BLIND'ART

Contactgegevens BLIND'ART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLIND'ART: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLIND'ART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-NICOLAS 123; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42293599 (+32-42293599) 42293599 (+32-42293599)

Fax (fax): +32 (87) 127-19-29 +32 (87) 127-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLIND'ART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLIND'ART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLIND'ART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLIND'ART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLIND'ART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLIND'ART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLIND'ART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLIND'ART
Products information BLIND'ART

BTW identificatienummer (tax): BE07143554687
Ondernemingsnummer: 5456878662
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Portes Blindées,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Réparations à domicile d'articles divers. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLIND'ART
(Get full report from official database of BE for BLIND'ART)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLIND'ART
Addition kinds of activities for BLIND'ART

14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec

Werken bij BLIND'ART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLIND'ART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLIND'ART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLIND'ART. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van BLIND'ART in sociale netwerken
Look for responds of BLIND'ART in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLIND'ART. Laat een reactie achter voor BLIND'ART. BLIND'ART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLIND'ART. Leave a respond for BLIND'ART. BLIND'ART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLIND'ART op de google maps. Adres en contacten BLIND'ART
Location of BLIND'ART on the google maps. Address and contacts of BLIND'ART

Andere gerelateerde bedrijven als come BLIND'ART BLIND'ART: Shop Vierentwintig | EDDY LEONARD | K.F.C. EXC. BALGERHOEKE | Décors de Fenêtres | CH?TEAU THOR

Other related companies as BLIND'ART: Shop Vierentwintig | EDDY LEONARD | K.F.C. EXC. BALGERHOEKE | Décors de Fenêtres | CH?TEAU THOR

BLIND'ART is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLIND'ART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07143554687. Het bedrijf BLIND'ART bevindt zich op het adres: RUE SAINT-NICOLAS 123; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Réparations à domicile d'articles divers. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Portes Blindées,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van BLIND'ART is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLIND'ART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLIND'ART, openstaande posities, locatie van BLIND'ART op de kaart.

BLIND'ART is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLIND'ART, company assigned to the tax number BE07143554687. The company BLIND'ART is located at the address: RUE SAINT-NICOLAS 123; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Réparations à domicile d'articles divers. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.. Produits & Activités: Portes Blindées,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of BLIND'ART is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLIND'ART is not available. You also can look at reviews of BLIND'ART, open positions, location of BLIND'ART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLIND'ART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLIND'ART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLIND'ART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLIND'ART, employees, financial statistics.