'T CRUYDTHUYS

Particuliere bedrijvencommunicatie • 'T CRUYDTHUYS
Private companiesCommunications • 'T CRUYDTHUYS

Contactgegevens 'T CRUYDTHUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T CRUYDTHUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T CRUYDTHUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAND 257; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56600105 (+32-56600105) 56600105 (+32-56600105)

Fax (fax): +32 (71) 799-86-15 +32 (71) 799-86-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T CRUYDTHUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T CRUYDTHUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T CRUYDTHUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T CRUYDTHUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T CRUYDTHUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T CRUYDTHUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T CRUYDTHUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T CRUYDTHUYS
Products information 'T CRUYDTHUYS

BTW identificatienummer (tax): BE02232116699
Ondernemingsnummer: 2292266845
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in 'T CRUYDTHUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T CRUYDTHUYS
(Get full report from official database of BE for 'T CRUYDTHUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T CRUYDTHUYS
Addition kinds of activities for 'T CRUYDTHUYS

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
22310106. Broeken: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Trouserings: wool, mohair, or similar fibers
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
28360502. venoms | Venoms
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control
79480301. Racehorse training | Racehorse training
87449900. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec

Werken bij 'T CRUYDTHUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T CRUYDTHUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T CRUYDTHUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T CRUYDTHUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van 'T CRUYDTHUYS in sociale netwerken
Look for responds of 'T CRUYDTHUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T CRUYDTHUYS. Laat een reactie achter voor 'T CRUYDTHUYS. 'T CRUYDTHUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T CRUYDTHUYS. Leave a respond for 'T CRUYDTHUYS. 'T CRUYDTHUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T CRUYDTHUYS op de google maps. Adres en contacten 'T CRUYDTHUYS
Location of 'T CRUYDTHUYS on the google maps. Address and contacts of 'T CRUYDTHUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T CRUYDTHUYS 'T CRUYDTHUYS: Gevaert E | Pascale Coiffure | ADMINISTRATION COMMUNALE | BANCONTACT-MISTER CASH | QUICK

Other related companies as 'T CRUYDTHUYS: Gevaert E | Pascale Coiffure | ADMINISTRATION COMMUNALE | BANCONTACT-MISTER CASH | QUICK

'T CRUYDTHUYS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T CRUYDTHUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02232116699. Het bedrijf 'T CRUYDTHUYS bevindt zich op het adres: PAND 257; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in 'T CRUYDTHUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T CRUYDTHUYS is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T CRUYDTHUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T CRUYDTHUYS, openstaande posities, locatie van 'T CRUYDTHUYS op de kaart.

'T CRUYDTHUYS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T CRUYDTHUYS, company assigned to the tax number BE02232116699. The company 'T CRUYDTHUYS is located at the address: PAND 257; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in 'T CRUYDTHUYS were not found.
The main activity of 'T CRUYDTHUYS is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T CRUYDTHUYS is not available. You also can look at reviews of 'T CRUYDTHUYS, open positions, location of 'T CRUYDTHUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T CRUYDTHUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T CRUYDTHUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T CRUYDTHUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T CRUYDTHUYS, employees, financial statistics.