Collinet Grès & Béton NV-SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Collinet Grès & Béton NV-SA
Private companiesMiscellaneous Retail • Collinet Grès & Béton NV-SA

Contactgegevens Collinet Grès & Béton NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collinet Grès & Béton NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collinet Grès & Béton NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Trixhay 39; 4020; Liège 1 (Wandre), België

Telefoon (phone): 04 362 65 34 (+32-04 362 65 34) 04 362 65 34 (+32-04 362 65 34)

Fax (fax): 04 362 41 90 (+32-04 362 41 90) 04 362 41 90 (+32-04 362 41 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collinet Grès & Béton NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collinet Grès & Béton NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collinet Grès & Béton NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collinet Grès & Béton NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collinet Grès & Béton NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collinet Grès & Béton NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collinet Grès & Béton NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collinet Grès & Béton NV-SA
Products information Collinet Grès & Béton NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE05718353271
Ondernemingsnummer: 8394348144
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Floor elements (Prefab); Building materials; Concrete products

Product categorie (product category): Vitrified clay pipes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collinet Grès & Béton NV-SA
(Get full report from official database of BE for Collinet Grès & Béton NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collinet Grès & Béton NV-SA
Addition kinds of activities for Collinet Grès & Béton NV-SA

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
39310501. Klokken (muziekinstrumenten) | Bells (musical instruments)
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)

Werken bij Collinet Grès & Béton NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collinet Grès & Béton NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collinet Grès & Béton NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collinet Grès & Béton NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Collinet Grès & Béton NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of Collinet Grès & Béton NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collinet Grès & Béton NV-SA. Laat een reactie achter voor Collinet Grès & Béton NV-SA. Collinet Grès & Béton NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collinet Grès & Béton NV-SA. Leave a respond for Collinet Grès & Béton NV-SA. Collinet Grès & Béton NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collinet Grès & Béton NV-SA op de google maps. Adres en contacten Collinet Grès & Béton NV-SA
Location of Collinet Grès & Béton NV-SA on the google maps. Address and contacts of Collinet Grès & Béton NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Collinet Grès & Béton NV-SA Collinet Grès & Béton NV-SA: Elsach NV | NICOLE DUYTSCHAEVER | DIEUDONN?-BUELENS | COIFFURE NICOLE | Buren (De)

Other related companies as Collinet Grès & Béton NV-SA: Elsach NV | NICOLE DUYTSCHAEVER | DIEUDONN?-BUELENS | COIFFURE NICOLE | Buren (De)

Collinet Grès & Béton NV-SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collinet Grès & Béton NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05718353271. Het bedrijf Collinet Grès & Béton NV-SA bevindt zich op het adres: Rue du Trixhay 39; 4020; Liège 1 (Wandre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vitrified clay pipes. Lijst met producten zijn Floor elements (Prefab); Building materials; Concrete products.
De hoofdactiviteit van Collinet Grès & Béton NV-SA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collinet Grès & Béton NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collinet Grès & Béton NV-SA, openstaande posities, locatie van Collinet Grès & Béton NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collinet Grès & Béton NV-SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collinet Grès & Béton NV-SA, company assigned to the tax number BE05718353271. The company Collinet Grès & Béton NV-SA is located at the address: Rue du Trixhay 39; 4020; Liège 1 (Wandre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vitrified clay pipes. List of products are Floor elements (Prefab); Building materials; Concrete products.
The main activity of Collinet Grès & Béton NV-SA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Collinet Grès & Béton NV-SA is not available. You also can look at reviews of Collinet Grès & Béton NV-SA, open positions, location of Collinet Grès & Béton NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collinet Grès & Béton NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collinet Grès & Béton NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collinet Grès & Béton NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collinet Grès & Béton NV-SA, employees, financial statistics.