VERANDABOUW VALLERI

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • VERANDABOUW VALLERI
Private companiesTransportation Equipment • VERANDABOUW VALLERI

Contactgegevens VERANDABOUW VALLERI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERANDABOUW VALLERI: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERANDABOUW VALLERI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRUITRODERBAAN 57; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11793156 (+32-11793156) 11793156 (+32-11793156)

Fax (fax): +32 (69) 821-66-94 +32 (69) 821-66-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERANDABOUW VALLERI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERANDABOUW VALLERI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERANDABOUW VALLERI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERANDABOUW VALLERI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERANDABOUW VALLERI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERANDABOUW VALLERI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERANDABOUW VALLERI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERANDABOUW VALLERI
Products information VERANDABOUW VALLERI

BTW identificatienummer (tax): BE08807708740
Ondernemingsnummer: 2044250488
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Vitriers.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Vitrage. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERANDABOUW VALLERI
(Get full report from official database of BE for VERANDABOUW VALLERI)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERANDABOUW VALLERI
Addition kinds of activities for VERANDABOUW VALLERI

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric

Werken bij VERANDABOUW VALLERI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERANDABOUW VALLERI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERANDABOUW VALLERI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERANDABOUW VALLERI. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van VERANDABOUW VALLERI in sociale netwerken
Look for responds of VERANDABOUW VALLERI in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERANDABOUW VALLERI. Laat een reactie achter voor VERANDABOUW VALLERI. VERANDABOUW VALLERI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERANDABOUW VALLERI. Leave a respond for VERANDABOUW VALLERI. VERANDABOUW VALLERI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERANDABOUW VALLERI op de google maps. Adres en contacten VERANDABOUW VALLERI
Location of VERANDABOUW VALLERI on the google maps. Address and contacts of VERANDABOUW VALLERI

Andere gerelateerde bedrijven als come VERANDABOUW VALLERI VERANDABOUW VALLERI: LANDGRAAF KLEDINGPALEIS | COIFFURE EXCLUSIEF | BIVAK TOERISME - LEOPOLDSBURG | Overbroekse Verfcentrale | Credere

Other related companies as VERANDABOUW VALLERI: LANDGRAAF KLEDINGPALEIS | COIFFURE EXCLUSIEF | BIVAK TOERISME - LEOPOLDSBURG | Overbroekse Verfcentrale | Credere

VERANDABOUW VALLERI is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERANDABOUW VALLERI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807708740. Het bedrijf VERANDABOUW VALLERI bevindt zich op het adres: GRUITRODERBAAN 57; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vitrage. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Vitriers.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van VERANDABOUW VALLERI is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERANDABOUW VALLERI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERANDABOUW VALLERI, openstaande posities, locatie van VERANDABOUW VALLERI op de kaart.

VERANDABOUW VALLERI is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERANDABOUW VALLERI, company assigned to the tax number BE08807708740. The company VERANDABOUW VALLERI is located at the address: GRUITRODERBAAN 57; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vitrage. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Vitriers.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of VERANDABOUW VALLERI is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERANDABOUW VALLERI is not available. You also can look at reviews of VERANDABOUW VALLERI, open positions, location of VERANDABOUW VALLERI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERANDABOUW VALLERI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERANDABOUW VALLERI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERANDABOUW VALLERI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERANDABOUW VALLERI, employees, financial statistics.