ADVISA KUNSTNIJVERHEID

Contactgegevens ADVISA KUNSTNIJVERHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVISA KUNSTNIJVERHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVISA KUNSTNIJVERHEID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN EEKHOVELEI 42; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33252025 (+32-33252025) 33252025 (+32-33252025)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVISA KUNSTNIJVERHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVISA KUNSTNIJVERHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVISA KUNSTNIJVERHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVISA KUNSTNIJVERHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVISA KUNSTNIJVERHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVISA KUNSTNIJVERHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVISA KUNSTNIJVERHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVISA KUNSTNIJVERHEID
Products information ADVISA KUNSTNIJVERHEID

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Installation de Vitraux.

Product categorie (product category): Vitrage. Art and fournitures artistiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVISA KUNSTNIJVERHEID
(Get full report from official database of BE for ADVISA KUNSTNIJVERHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVISA KUNSTNIJVERHEID
Addition kinds of activities for ADVISA KUNSTNIJVERHEID

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
34440100. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij ADVISA KUNSTNIJVERHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVISA KUNSTNIJVERHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVISA KUNSTNIJVERHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVISA KUNSTNIJVERHEID. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van ADVISA KUNSTNIJVERHEID in sociale netwerken
Look for responds of ADVISA KUNSTNIJVERHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVISA KUNSTNIJVERHEID. Laat een reactie achter voor ADVISA KUNSTNIJVERHEID. ADVISA KUNSTNIJVERHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVISA KUNSTNIJVERHEID. Leave a respond for ADVISA KUNSTNIJVERHEID. ADVISA KUNSTNIJVERHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVISA KUNSTNIJVERHEID op de google maps. Adres en contacten ADVISA KUNSTNIJVERHEID
Location of ADVISA KUNSTNIJVERHEID on the google maps. Address and contacts of ADVISA KUNSTNIJVERHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVISA KUNSTNIJVERHEID ADVISA KUNSTNIJVERHEID: Van Laer Dirk & Co BVBA | LA VITRINE | GEORGES | EENDRACHT | H. PEETERS

Other related companies as ADVISA KUNSTNIJVERHEID: Van Laer Dirk & Co BVBA | LA VITRINE | GEORGES | EENDRACHT | H. PEETERS

ADVISA KUNSTNIJVERHEID is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVISA KUNSTNIJVERHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf ADVISA KUNSTNIJVERHEID bevindt zich op het adres: TEN EEKHOVELEI 42; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vitrage. Art and fournitures artistiques. Lijst met producten zijn Activités: Installation de Vitraux..
De hoofdactiviteit van ADVISA KUNSTNIJVERHEID is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVISA KUNSTNIJVERHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVISA KUNSTNIJVERHEID, openstaande posities, locatie van ADVISA KUNSTNIJVERHEID op de kaart.

ADVISA KUNSTNIJVERHEID is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVISA KUNSTNIJVERHEID, company assigned to the tax number BE05923797607. The company ADVISA KUNSTNIJVERHEID is located at the address: TEN EEKHOVELEI 42; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vitrage. Art and fournitures artistiques. List of products are Activités: Installation de Vitraux..
The main activity of ADVISA KUNSTNIJVERHEID is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVISA KUNSTNIJVERHEID is not available. You also can look at reviews of ADVISA KUNSTNIJVERHEID, open positions, location of ADVISA KUNSTNIJVERHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVISA KUNSTNIJVERHEID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVISA KUNSTNIJVERHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVISA KUNSTNIJVERHEID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVISA KUNSTNIJVERHEID, employees, financial statistics.