VAN DEN EYNDE J.

Contactgegevens VAN DEN EYNDE J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN EYNDE J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN EYNDE J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTRAAT 145; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16532166 (+32-16532166) 16532166 (+32-16532166)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN EYNDE J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN EYNDE J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN EYNDE J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN EYNDE J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN EYNDE J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN EYNDE J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN EYNDE J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN EYNDE J.
Products information VAN DEN EYNDE J.

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Vitriers.

Product categorie (product category): Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN EYNDE J.
(Get full report from official database of BE for VAN DEN EYNDE J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN EYNDE J.
Addition kinds of activities for VAN DEN EYNDE J.

399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
30520203. Verwarmingsslang, kunststof | Heater hose, plastic
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec
51599905. hops | Hops

Werken bij VAN DEN EYNDE J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN EYNDE J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN EYNDE J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN EYNDE J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van VAN DEN EYNDE J. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN EYNDE J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN EYNDE J.. Laat een reactie achter voor VAN DEN EYNDE J.. VAN DEN EYNDE J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN EYNDE J.. Leave a respond for VAN DEN EYNDE J.. VAN DEN EYNDE J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN EYNDE J. op de google maps. Adres en contacten VAN DEN EYNDE J.
Location of VAN DEN EYNDE J. on the google maps. Address and contacts of VAN DEN EYNDE J.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN EYNDE J. VAN DEN EYNDE J.: MAQUET-GERARD | D. VIVILLE | CAMPING TONNY | GAR NUYTS MARC BVBA | CUISINES VERLAINE

Other related companies as VAN DEN EYNDE J.: MAQUET-GERARD | D. VIVILLE | CAMPING TONNY | GAR NUYTS MARC BVBA | CUISINES VERLAINE

VAN DEN EYNDE J. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN EYNDE J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf VAN DEN EYNDE J. bevindt zich op het adres: KRUISSTRAAT 145; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vitrage. Lijst met producten zijn Activités: Vitriers..
De hoofdactiviteit van VAN DEN EYNDE J. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN EYNDE J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN EYNDE J., openstaande posities, locatie van VAN DEN EYNDE J. op de kaart.

VAN DEN EYNDE J. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN EYNDE J., company assigned to the tax number BE08277618408. The company VAN DEN EYNDE J. is located at the address: KRUISSTRAAT 145; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vitrage. List of products are Activités: Vitriers..
The main activity of VAN DEN EYNDE J. is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN EYNDE J. is not available. You also can look at reviews of VAN DEN EYNDE J., open positions, location of VAN DEN EYNDE J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN EYNDE J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN EYNDE J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN EYNDE J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN EYNDE J., employees, financial statistics.