CALDERS A.

Contactgegevens CALDERS A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALDERS A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALDERS A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUIZEGEMLEI 41; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34573715 (+32-34573715) 34573715 (+32-34573715)

Fax (fax): +32 (68) 885-90-93 +32 (68) 885-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALDERS A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALDERS A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALDERS A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALDERS A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALDERS A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALDERS A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALDERS A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALDERS A.
Products information CALDERS A.

BTW identificatienummer (tax): BE08957122802
Ondernemingsnummer: 5885070800
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Installation de Vitraux.

Product categorie (product category): Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALDERS A.
(Get full report from official database of BE for CALDERS A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALDERS A.
Addition kinds of activities for CALDERS A.

514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
09710000. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
34969905. Lopende banden | Conveyor belts
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground

Werken bij CALDERS A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALDERS A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALDERS A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALDERS A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

Zoek naar antwoorden van CALDERS A. in sociale netwerken
Look for responds of CALDERS A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALDERS A.. Laat een reactie achter voor CALDERS A.. CALDERS A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALDERS A.. Leave a respond for CALDERS A.. CALDERS A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALDERS A. op de google maps. Adres en contacten CALDERS A.
Location of CALDERS A. on the google maps. Address and contacts of CALDERS A.

Andere gerelateerde bedrijven als come CALDERS A. CALDERS A.: AU RELAIS DU VIEUX PUITS | Hauglustaine Alain | GARAGE FLEURIS | De Bosscher L | Arte Constructo BVBA

Other related companies as CALDERS A.: AU RELAIS DU VIEUX PUITS | Hauglustaine Alain | GARAGE FLEURIS | De Bosscher L | Arte Constructo BVBA

CALDERS A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALDERS A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957122802. Het bedrijf CALDERS A. bevindt zich op het adres: BUIZEGEMLEI 41; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vitrage. Lijst met producten zijn Activités: Installation de Vitraux..
De hoofdactiviteit van CALDERS A. is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALDERS A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALDERS A., openstaande posities, locatie van CALDERS A. op de kaart.

CALDERS A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALDERS A., company assigned to the tax number BE08957122802. The company CALDERS A. is located at the address: BUIZEGEMLEI 41; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vitrage. List of products are Activités: Installation de Vitraux..
The main activity of CALDERS A. is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CALDERS A. is not available. You also can look at reviews of CALDERS A., open positions, location of CALDERS A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALDERS A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALDERS A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALDERS A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALDERS A., employees, financial statistics.