ELEVAGE DE DISCUS

Contactgegevens ELEVAGE DE DISCUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEVAGE DE DISCUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEVAGE DE DISCUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?NE 81; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42640063 (+32-42640063) 42640063 (+32-42640063)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEVAGE DE DISCUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEVAGE DE DISCUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEVAGE DE DISCUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEVAGE DE DISCUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEVAGE DE DISCUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEVAGE DE DISCUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEVAGE DE DISCUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEVAGE DE DISCUS
Products information ELEVAGE DE DISCUS

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ELEVAGE DE DISCUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis- and schaaldierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEVAGE DE DISCUS
(Get full report from official database of BE for ELEVAGE DE DISCUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEVAGE DE DISCUS
Addition kinds of activities for ELEVAGE DE DISCUS

596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
33999906. Cryogene behandeling van metaal | Cryogenic treatment of metal
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab
50230405. Houten vloer | Wood flooring
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership
83610302. Geestelijk gehandicapt thuis | Mentally handicapped home

Werken bij ELEVAGE DE DISCUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEVAGE DE DISCUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEVAGE DE DISCUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEVAGE DE DISCUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ELEVAGE DE DISCUS in sociale netwerken
Look for responds of ELEVAGE DE DISCUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEVAGE DE DISCUS. Laat een reactie achter voor ELEVAGE DE DISCUS. ELEVAGE DE DISCUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEVAGE DE DISCUS. Leave a respond for ELEVAGE DE DISCUS. ELEVAGE DE DISCUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEVAGE DE DISCUS op de google maps. Adres en contacten ELEVAGE DE DISCUS
Location of ELEVAGE DE DISCUS on the google maps. Address and contacts of ELEVAGE DE DISCUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEVAGE DE DISCUS ELEVAGE DE DISCUS: C.I.C. | RUDI BOLS | CATHY GALLE | KINDERKRIBBE DE PARELTJES | I.O.B.

Other related companies as ELEVAGE DE DISCUS: C.I.C. | RUDI BOLS | CATHY GALLE | KINDERKRIBBE DE PARELTJES | I.O.B.

ELEVAGE DE DISCUS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEVAGE DE DISCUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf ELEVAGE DE DISCUS bevindt zich op het adres: RUE DU CH?NE 81; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vis- and schaaldierenkwekers. Producten gemaakt in ELEVAGE DE DISCUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEVAGE DE DISCUS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEVAGE DE DISCUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEVAGE DE DISCUS, openstaande posities, locatie van ELEVAGE DE DISCUS op de kaart.

ELEVAGE DE DISCUS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEVAGE DE DISCUS, company assigned to the tax number BE05469512939. The company ELEVAGE DE DISCUS is located at the address: RUE DU CH?NE 81; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vis- and schaaldierenkwekers. Products created in ELEVAGE DE DISCUS were not found.
The main activity of ELEVAGE DE DISCUS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEVAGE DE DISCUS is not available. You also can look at reviews of ELEVAGE DE DISCUS, open positions, location of ELEVAGE DE DISCUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEVAGE DE DISCUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEVAGE DE DISCUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEVAGE DE DISCUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEVAGE DE DISCUS, employees, financial statistics.