POISSONNERIE JOLI-BOIS

Contactgegevens POISSONNERIE JOLI-BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POISSONNERIE JOLI-BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POISSONNERIE JOLI-BOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 534; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23548724 (+32-23548724) 23548724 (+32-23548724)

Fax (fax): +32 (11) 579-40-80 +32 (11) 579-40-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POISSONNERIE JOLI-BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POISSONNERIE JOLI-BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POISSONNERIE JOLI-BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POISSONNERIE JOLI-BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POISSONNERIE JOLI-BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POISSONNERIE JOLI-BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POISSONNERIE JOLI-BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POISSONNERIE JOLI-BOIS
Products information POISSONNERIE JOLI-BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE02366973876
Ondernemingsnummer: 1920654296
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in POISSONNERIE JOLI-BOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POISSONNERIE JOLI-BOIS
(Get full report from official database of BE for POISSONNERIE JOLI-BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POISSONNERIE JOLI-BOIS
Addition kinds of activities for POISSONNERIE JOLI-BOIS

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
28340203. Procaine farmaceutische preparaten | Procaine pharmaceutical preparations
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij POISSONNERIE JOLI-BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POISSONNERIE JOLI-BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POISSONNERIE JOLI-BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POISSONNERIE JOLI-BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van POISSONNERIE JOLI-BOIS in sociale netwerken
Look for responds of POISSONNERIE JOLI-BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POISSONNERIE JOLI-BOIS. Laat een reactie achter voor POISSONNERIE JOLI-BOIS. POISSONNERIE JOLI-BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POISSONNERIE JOLI-BOIS. Leave a respond for POISSONNERIE JOLI-BOIS. POISSONNERIE JOLI-BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POISSONNERIE JOLI-BOIS op de google maps. Adres en contacten POISSONNERIE JOLI-BOIS
Location of POISSONNERIE JOLI-BOIS on the google maps. Address and contacts of POISSONNERIE JOLI-BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come POISSONNERIE JOLI-BOIS POISSONNERIE JOLI-BOIS: BOULANGERIE-PATISSERIE HODE | VAN BUGGENHOUT | VILLABOUW BERVOETS | VOLLEYBALCLUB POWER-RAVELS | BIZET

Other related companies as POISSONNERIE JOLI-BOIS: BOULANGERIE-PATISSERIE HODE | VAN BUGGENHOUT | VILLABOUW BERVOETS | VOLLEYBALCLUB POWER-RAVELS | BIZET

POISSONNERIE JOLI-BOIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POISSONNERIE JOLI-BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02366973876. Het bedrijf POISSONNERIE JOLI-BOIS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 534; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in POISSONNERIE JOLI-BOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POISSONNERIE JOLI-BOIS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POISSONNERIE JOLI-BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POISSONNERIE JOLI-BOIS, openstaande posities, locatie van POISSONNERIE JOLI-BOIS op de kaart.

POISSONNERIE JOLI-BOIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is POISSONNERIE JOLI-BOIS, company assigned to the tax number BE02366973876. The company POISSONNERIE JOLI-BOIS is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 534; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in POISSONNERIE JOLI-BOIS were not found.
The main activity of POISSONNERIE JOLI-BOIS is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POISSONNERIE JOLI-BOIS is not available. You also can look at reviews of POISSONNERIE JOLI-BOIS, open positions, location of POISSONNERIE JOLI-BOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POISSONNERIE JOLI-BOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POISSONNERIE JOLI-BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POISSONNERIE JOLI-BOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POISSONNERIE JOLI-BOIS, employees, financial statistics.