MER DU NORD

Contactgegevens MER DU NORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MER DU NORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MER DU NORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATELIJNESTRAAT 45; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25131192 (+32-25131192) 25131192 (+32-25131192)

Fax (fax): +32 (71) 529-41-93 +32 (71) 529-41-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MER DU NORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MER DU NORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MER DU NORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MER DU NORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MER DU NORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MER DU NORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MER DU NORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MER DU NORD
Products information MER DU NORD

BTW identificatienummer (tax): BE03054443359
Ondernemingsnummer: 2519134521
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MER DU NORD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MER DU NORD
(Get full report from official database of BE for MER DU NORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MER DU NORD
Addition kinds of activities for MER DU NORD

333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services

Werken bij MER DU NORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MER DU NORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MER DU NORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MER DU NORD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CAREERTROTTER

    Type: Vaste Job

    Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

Zoek naar antwoorden van MER DU NORD in sociale netwerken
Look for responds of MER DU NORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MER DU NORD. Laat een reactie achter voor MER DU NORD. MER DU NORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MER DU NORD. Leave a respond for MER DU NORD. MER DU NORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MER DU NORD op de google maps. Adres en contacten MER DU NORD
Location of MER DU NORD on the google maps. Address and contacts of MER DU NORD

Andere gerelateerde bedrijven als come MER DU NORD MER DU NORD: DE MAERTELAERE | RAYMOND BOONEN | AUTOLAND KOETHER | MAYA BARR | Vitrotech

Other related companies as MER DU NORD: DE MAERTELAERE | RAYMOND BOONEN | AUTOLAND KOETHER | MAYA BARR | Vitrotech

MER DU NORD is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MER DU NORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054443359. Het bedrijf MER DU NORD bevindt zich op het adres: SINT-KATELIJNESTRAAT 45; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in MER DU NORD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MER DU NORD is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MER DU NORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MER DU NORD, openstaande posities, locatie van MER DU NORD op de kaart.

MER DU NORD is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MER DU NORD, company assigned to the tax number BE03054443359. The company MER DU NORD is located at the address: SINT-KATELIJNESTRAAT 45; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in MER DU NORD were not found.
The main activity of MER DU NORD is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MER DU NORD is not available. You also can look at reviews of MER DU NORD, open positions, location of MER DU NORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MER DU NORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MER DU NORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MER DU NORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MER DU NORD, employees, financial statistics.