KROL JEAN TAILLIEU FREDDY

Particuliere bedrijvencommunicatie • KROL JEAN TAILLIEU FREDDY
Private companiesCommunications • KROL JEAN TAILLIEU FREDDY

Contactgegevens KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KROL JEAN TAILLIEU FREDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEYLSSTRAAT 88; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24282155 (+32-24282155) 24282155 (+32-24282155)

Fax (fax): +32 (15) 645-28-43 +32 (15) 645-28-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KROL JEAN TAILLIEU FREDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KROL JEAN TAILLIEU FREDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KROL JEAN TAILLIEU FREDDY
Products information KROL JEAN TAILLIEU FREDDY

BTW identificatienummer (tax): BE05970489501
Ondernemingsnummer: 1375732421
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in KROL JEAN TAILLIEU FREDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KROL JEAN TAILLIEU FREDDY
(Get full report from official database of BE for KROL JEAN TAILLIEU FREDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KROL JEAN TAILLIEU FREDDY
Addition kinds of activities for KROL JEAN TAILLIEU FREDDY

07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles

Werken bij KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

Zoek naar antwoorden van KROL JEAN TAILLIEU FREDDY in sociale netwerken
Look for responds of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. Laat een reactie achter voor KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. KROL JEAN TAILLIEU FREDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. Leave a respond for KROL JEAN TAILLIEU FREDDY. KROL JEAN TAILLIEU FREDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KROL JEAN TAILLIEU FREDDY op de google maps. Adres en contacten KROL JEAN TAILLIEU FREDDY
Location of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY on the google maps. Address and contacts of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come KROL JEAN TAILLIEU FREDDY KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: FORTIS | RENE ROTTIERS | SERVICE SHOW | HOOVES 'N' MOVES | ACAD?MY BLANCKE KARAT?

Other related companies as KROL JEAN TAILLIEU FREDDY: FORTIS | RENE ROTTIERS | SERVICE SHOW | HOOVES 'N' MOVES | ACAD?MY BLANCKE KARAT?

KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05970489501. Het bedrijf KROL JEAN TAILLIEU FREDDY bevindt zich op het adres: STEYLSSTRAAT 88; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in KROL JEAN TAILLIEU FREDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, openstaande posities, locatie van KROL JEAN TAILLIEU FREDDY op de kaart.

KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, company assigned to the tax number BE05970489501. The company KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is located at the address: STEYLSSTRAAT 88; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in KROL JEAN TAILLIEU FREDDY were not found.
The main activity of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY is not available. You also can look at reviews of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, open positions, location of KROL JEAN TAILLIEU FREDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KROL JEAN TAILLIEU FREDDY, employees, financial statistics.