COFATHEC RUEDA STASSEN SA

Contactgegevens COFATHEC RUEDA STASSEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COFATHEC RUEDA STASSEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COFATHEC RUEDA STASSEN SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Chaussée De Charleroi 77 5190 Jemeppe-Sur-Sambre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-78-31-97 32-71-78-31-97

Fax (fax): 32-71-78-31-97 32-71-78-31-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COFATHEC RUEDA STASSEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COFATHEC RUEDA STASSEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COFATHEC RUEDA STASSEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COFATHEC RUEDA STASSEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COFATHEC RUEDA STASSEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COFATHEC RUEDA STASSEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COFATHEC RUEDA STASSEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COFATHEC RUEDA STASSEN SA
Products information COFATHEC RUEDA STASSEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE02640258789
Ondernemingsnummer: 9342742919
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in COFATHEC RUEDA STASSEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COFATHEC RUEDA STASSEN SA
(Get full report from official database of BE for COFATHEC RUEDA STASSEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COFATHEC RUEDA STASSEN SA
Addition kinds of activities for COFATHEC RUEDA STASSEN SA

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
24930304. Marmerbord (steengezicht hardboard) | Marbleboard (stone face hard board)
26750000. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
35590304. Verpakkingseenheden, wieloverhaling | Pack-up assemblies, wheel overhaul
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes

Werken bij COFATHEC RUEDA STASSEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COFATHEC RUEDA STASSEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COFATHEC RUEDA STASSEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COFATHEC RUEDA STASSEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van COFATHEC RUEDA STASSEN SA in sociale netwerken
Look for responds of COFATHEC RUEDA STASSEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COFATHEC RUEDA STASSEN SA. Laat een reactie achter voor COFATHEC RUEDA STASSEN SA. COFATHEC RUEDA STASSEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COFATHEC RUEDA STASSEN SA. Leave a respond for COFATHEC RUEDA STASSEN SA. COFATHEC RUEDA STASSEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COFATHEC RUEDA STASSEN SA op de google maps. Adres en contacten COFATHEC RUEDA STASSEN SA
Location of COFATHEC RUEDA STASSEN SA on the google maps. Address and contacts of COFATHEC RUEDA STASSEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COFATHEC RUEDA STASSEN SA COFATHEC RUEDA STASSEN SA: Kerkhofs G | COIFFURE RAYMOND | W.C. VLIEGEND WIEL GORSEM | DOMINICUS HENCKENS | JEAN-LOUIS LESCEUX

Other related companies as COFATHEC RUEDA STASSEN SA: Kerkhofs G | COIFFURE RAYMOND | W.C. VLIEGEND WIEL GORSEM | DOMINICUS HENCKENS | JEAN-LOUIS LESCEUX

COFATHEC RUEDA STASSEN SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is COFATHEC RUEDA STASSEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02640258789. Het bedrijf COFATHEC RUEDA STASSEN SA bevindt zich op het adres: Chaussée De Charleroi 77 5190 Jemeppe-Sur-Sambre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in COFATHEC RUEDA STASSEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COFATHEC RUEDA STASSEN SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COFATHEC RUEDA STASSEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COFATHEC RUEDA STASSEN SA, openstaande posities, locatie van COFATHEC RUEDA STASSEN SA op de kaart.

COFATHEC RUEDA STASSEN SA is a company, that was registered 2004 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is COFATHEC RUEDA STASSEN SA, company assigned to the tax number BE02640258789. The company COFATHEC RUEDA STASSEN SA is located at the address: Chaussée De Charleroi 77 5190 Jemeppe-Sur-Sambre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in COFATHEC RUEDA STASSEN SA were not found.
The main activity of COFATHEC RUEDA STASSEN SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COFATHEC RUEDA STASSEN SA is not available. You also can look at reviews of COFATHEC RUEDA STASSEN SA, open positions, location of COFATHEC RUEDA STASSEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COFATHEC RUEDA STASSEN SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COFATHEC RUEDA STASSEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COFATHEC RUEDA STASSEN SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COFATHEC RUEDA STASSEN SA, employees, financial statistics.