HUIS POSEIDON

Contactgegevens HUIS POSEIDON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS POSEIDON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS POSEIDON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER HAEKSTRAAT 40; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52202552 (+32-52202552) 52202552 (+32-52202552)

Fax (fax): +32 (82) 538-53-98 +32 (82) 538-53-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS POSEIDON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS POSEIDON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS POSEIDON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS POSEIDON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS POSEIDON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS POSEIDON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS POSEIDON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS POSEIDON
Products information HUIS POSEIDON

BTW identificatienummer (tax): BE08603912353
Ondernemingsnummer: 6070190429
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUIS POSEIDON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS POSEIDON
(Get full report from official database of BE for HUIS POSEIDON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS POSEIDON
Addition kinds of activities for HUIS POSEIDON

14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
61590204. Pari-Mutuel Totalizator Equipment Financiele Leasing en Maint. | Pari-mutuel totalizator equipment finance leasing and maint.
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers
79970503. Squashclub, lidmaatschap | Squash club, membership

Werken bij HUIS POSEIDON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS POSEIDON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS POSEIDON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS POSEIDON. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van HUIS POSEIDON in sociale netwerken
Look for responds of HUIS POSEIDON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS POSEIDON. Laat een reactie achter voor HUIS POSEIDON. HUIS POSEIDON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS POSEIDON. Leave a respond for HUIS POSEIDON. HUIS POSEIDON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS POSEIDON op de google maps. Adres en contacten HUIS POSEIDON
Location of HUIS POSEIDON on the google maps. Address and contacts of HUIS POSEIDON

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS POSEIDON HUIS POSEIDON: P. LEURIDAN | Centre Médical Jean Jaurès | Montys Motor SPRL | VDT | LECOT NV

Other related companies as HUIS POSEIDON: P. LEURIDAN | Centre Médical Jean Jaurès | Montys Motor SPRL | VDT | LECOT NV

HUIS POSEIDON is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS POSEIDON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603912353. Het bedrijf HUIS POSEIDON bevindt zich op het adres: DOKTER HAEKSTRAAT 40; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in HUIS POSEIDON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS POSEIDON is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS POSEIDON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS POSEIDON, openstaande posities, locatie van HUIS POSEIDON op de kaart.

HUIS POSEIDON is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS POSEIDON, company assigned to the tax number BE08603912353. The company HUIS POSEIDON is located at the address: DOKTER HAEKSTRAAT 40; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in HUIS POSEIDON were not found.
The main activity of HUIS POSEIDON is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS POSEIDON is not available. You also can look at reviews of HUIS POSEIDON, open positions, location of HUIS POSEIDON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS POSEIDON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS POSEIDON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS POSEIDON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS POSEIDON, employees, financial statistics.