GUIDO VAN HOOL

Contactgegevens GUIDO VAN HOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO VAN HOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO VAN HOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLARIJ 24; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34803254 (+32-34803254) 34803254 (+32-34803254)

Fax (fax): +32 (86) 261-68-89 +32 (86) 261-68-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO VAN HOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO VAN HOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO VAN HOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO VAN HOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO VAN HOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO VAN HOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO VAN HOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO VAN HOOL
Products information GUIDO VAN HOOL

BTW identificatienummer (tax): BE03334869384
Ondernemingsnummer: 8271850585
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GUIDO VAN HOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO VAN HOOL
(Get full report from official database of BE for GUIDO VAN HOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO VAN HOOL
Addition kinds of activities for GUIDO VAN HOOL

20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
96519906. Huur controlebureau, overheid | Rent control agency, government

Werken bij GUIDO VAN HOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO VAN HOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO VAN HOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO VAN HOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van GUIDO VAN HOOL in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO VAN HOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO VAN HOOL. Laat een reactie achter voor GUIDO VAN HOOL. GUIDO VAN HOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO VAN HOOL. Leave a respond for GUIDO VAN HOOL. GUIDO VAN HOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO VAN HOOL op de google maps. Adres en contacten GUIDO VAN HOOL
Location of GUIDO VAN HOOL on the google maps. Address and contacts of GUIDO VAN HOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO VAN HOOL GUIDO VAN HOOL: Krins Boulangerie SPRL | LA CROIX BLEUE/BLAUW KRUIS | BEN JANSSENS | De Moor V | AEFPR

Other related companies as GUIDO VAN HOOL: Krins Boulangerie SPRL | LA CROIX BLEUE/BLAUW KRUIS | BEN JANSSENS | De Moor V | AEFPR

GUIDO VAN HOOL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO VAN HOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03334869384. Het bedrijf GUIDO VAN HOOL bevindt zich op het adres: BERLARIJ 24; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in GUIDO VAN HOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO VAN HOOL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO VAN HOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO VAN HOOL, openstaande posities, locatie van GUIDO VAN HOOL op de kaart.

GUIDO VAN HOOL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO VAN HOOL, company assigned to the tax number BE03334869384. The company GUIDO VAN HOOL is located at the address: BERLARIJ 24; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in GUIDO VAN HOOL were not found.
The main activity of GUIDO VAN HOOL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO VAN HOOL is not available. You also can look at reviews of GUIDO VAN HOOL, open positions, location of GUIDO VAN HOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO VAN HOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO VAN HOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO VAN HOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO VAN HOOL, employees, financial statistics.