ANGELINA GONZO

Contactgegevens ANGELINA GONZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGELINA GONZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGELINA GONZO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 41; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50611260 (+32-50611260) 50611260 (+32-50611260)

Fax (fax): +32 (69) 285-86-25 +32 (69) 285-86-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGELINA GONZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGELINA GONZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGELINA GONZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGELINA GONZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGELINA GONZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGELINA GONZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGELINA GONZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGELINA GONZO
Products information ANGELINA GONZO

BTW identificatienummer (tax): BE07453094482
Ondernemingsnummer: 1634460449
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ANGELINA GONZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGELINA GONZO
(Get full report from official database of BE for ANGELINA GONZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGELINA GONZO
Addition kinds of activities for ANGELINA GONZO

598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
32559904. Verwarmingsstralers, klei | Heater radiants, clay
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
48320102. Klassiek | Classical
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances
95320200. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development

Werken bij ANGELINA GONZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGELINA GONZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGELINA GONZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGELINA GONZO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van ANGELINA GONZO in sociale netwerken
Look for responds of ANGELINA GONZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGELINA GONZO. Laat een reactie achter voor ANGELINA GONZO. ANGELINA GONZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGELINA GONZO. Leave a respond for ANGELINA GONZO. ANGELINA GONZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGELINA GONZO op de google maps. Adres en contacten ANGELINA GONZO
Location of ANGELINA GONZO on the google maps. Address and contacts of ANGELINA GONZO

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGELINA GONZO ANGELINA GONZO: Vanluchene L | Leenaerts Displays B.V.B.A. | Selva F | Mommaerts Kristel | JAN ANTOINE AMPE

Other related companies as ANGELINA GONZO: Vanluchene L | Leenaerts Displays B.V.B.A. | Selva F | Mommaerts Kristel | JAN ANTOINE AMPE

ANGELINA GONZO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGELINA GONZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07453094482. Het bedrijf ANGELINA GONZO bevindt zich op het adres: PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 41; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in ANGELINA GONZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANGELINA GONZO is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGELINA GONZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGELINA GONZO, openstaande posities, locatie van ANGELINA GONZO op de kaart.

ANGELINA GONZO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGELINA GONZO, company assigned to the tax number BE07453094482. The company ANGELINA GONZO is located at the address: PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 41; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in ANGELINA GONZO were not found.
The main activity of ANGELINA GONZO is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGELINA GONZO is not available. You also can look at reviews of ANGELINA GONZO, open positions, location of ANGELINA GONZO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGELINA GONZO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGELINA GONZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGELINA GONZO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGELINA GONZO, employees, financial statistics.