COCKNEY'S DISTILLERY

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • COCKNEY'S DISTILLERY
Private companiesAgricultural Services • COCKNEY'S DISTILLERY

Contactgegevens COCKNEY'S DISTILLERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCKNEY'S DISTILLERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCKNEY'S DISTILLERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRONGENSESTEENWEG 140; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92262880 (+32-92262880) 92262880 (+32-92262880)

Fax (fax): +32 (60) 864-28-81 +32 (60) 864-28-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCKNEY'S DISTILLERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCKNEY'S DISTILLERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCKNEY'S DISTILLERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCKNEY'S DISTILLERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCKNEY'S DISTILLERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCKNEY'S DISTILLERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCKNEY'S DISTILLERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCKNEY'S DISTILLERY
Products information COCKNEY'S DISTILLERY

BTW identificatienummer (tax): BE02294189453
Ondernemingsnummer: 7858489990
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Liqueurs.. Produits: Vins,Spiritueux.

Product categorie (product category): Vins Fab. Distilleries. Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCKNEY'S DISTILLERY
(Get full report from official database of BE for COCKNEY'S DISTILLERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCKNEY'S DISTILLERY
Addition kinds of activities for COCKNEY'S DISTILLERY

231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
23990602. Hangmatten, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Hammocks, fabric: made from purchased materials
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
27529906. Planographing | Planographing
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming

Werken bij COCKNEY'S DISTILLERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCKNEY'S DISTILLERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCKNEY'S DISTILLERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCKNEY'S DISTILLERY. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van COCKNEY'S DISTILLERY in sociale netwerken
Look for responds of COCKNEY'S DISTILLERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCKNEY'S DISTILLERY. Laat een reactie achter voor COCKNEY'S DISTILLERY. COCKNEY'S DISTILLERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCKNEY'S DISTILLERY. Leave a respond for COCKNEY'S DISTILLERY. COCKNEY'S DISTILLERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCKNEY'S DISTILLERY op de google maps. Adres en contacten COCKNEY'S DISTILLERY
Location of COCKNEY'S DISTILLERY on the google maps. Address and contacts of COCKNEY'S DISTILLERY

Andere gerelateerde bedrijven als come COCKNEY'S DISTILLERY COCKNEY'S DISTILLERY: FE. CADOR-CADENA | Imprimerie Az Print S.A. | BIZARRE FASHION DESIGN CY | JOZEF VANDERSCHOOT | D. VANDAMME

Other related companies as COCKNEY'S DISTILLERY: FE. CADOR-CADENA | Imprimerie Az Print S.A. | BIZARRE FASHION DESIGN CY | JOZEF VANDERSCHOOT | D. VANDAMME

COCKNEY'S DISTILLERY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCKNEY'S DISTILLERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02294189453. Het bedrijf COCKNEY'S DISTILLERY bevindt zich op het adres: DRONGENSESTEENWEG 140; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vins Fab. Distilleries. Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Liqueurs.. Produits: Vins,Spiritueux..
De hoofdactiviteit van COCKNEY'S DISTILLERY is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCKNEY'S DISTILLERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCKNEY'S DISTILLERY, openstaande posities, locatie van COCKNEY'S DISTILLERY op de kaart.

COCKNEY'S DISTILLERY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCKNEY'S DISTILLERY, company assigned to the tax number BE02294189453. The company COCKNEY'S DISTILLERY is located at the address: DRONGENSESTEENWEG 140; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vins Fab. Distilleries. Boissons. List of products are Produits: Liqueurs.. Produits: Vins,Spiritueux..
The main activity of COCKNEY'S DISTILLERY is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COCKNEY'S DISTILLERY is not available. You also can look at reviews of COCKNEY'S DISTILLERY, open positions, location of COCKNEY'S DISTILLERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCKNEY'S DISTILLERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCKNEY'S DISTILLERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCKNEY'S DISTILLERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCKNEY'S DISTILLERY, employees, financial statistics.